Home

Q-Concepts zoekt professionals

Q-Concepts is op zoek naar professionals die ons team komen versterken!

 

Q-Concepts is op zoek naar professionals die ons team komen versterken!

FD Gazellen Awards

fd gazellen-award tm 2016

 

Q-Concepts vierde jaar op rij FD Gazellen Award! 

Accountancy Dienstverlening

Bent u controleplichtig? Bij Q-Concepts kiest u zelf welke dienstverlening bij u past! Wij bieden u drie basis concepten aan tegen een scherpe prijs: 'basic'-, 'classic'-, 'plus' controle.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende bedrijfssectoren; voedingsmiddelenindustrie, online- en offline retail, bouw en vastgoed.

 

Meer over accountancy dienstverlening

Interim Staffing

Bij het wegvallen van mensen op belangrijke financiële posities of het tijdelijk ontbreken van de juiste kennis op de juiste plaats, duurt het vaak lang voordat die plek weer is ingevuld. Gevolg is dat er dan (tijdelijk) gebrek aan financiële sturing is, met als gevolg vertroebeling van de focus van de organisatie. Vandaar dat wij Q-Concepts Interim in het leven hebben geroepen.

 

Meer over Interim Staffing

Audit Only

Wij bieden collega accountantskantoren een unieke samenwerkingsvorm. Wij kunnen optreden als tekenend accountant en dus de verklaring afgegeven ten behoeve van uw cliënt. Uw voordeel? U heeft geen WTA-vergunning nodig en u kunt uw klanten blijven bedienen. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze sectorkennis en ondersteuning van onze EDP-auditor.

 

Meer over audit only

Advies / Consultancy

Wij helpen bedrijven bij het doorgronden van uiteenlopende belangrijke (markt) ontwikkelingen die van invloed zijn op alle facetten binnen bedrijven en organisaties. Creativiteit en heldere communicatie resulteren in een toegevoegde waarde die verder gaat dan reguliere consultancy. Wij zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van; zorginstellingen, woningbouwcorporaties en financiële instellingen.

 

Meer over Advies Consultancy

Woningbouw corporaties

Q-Concepts is uw sparringpartner op het gebied van woningbouwcorporaties. Zowel op het gebied van accountancy als advies zijn wij specialist in de woningbouwcorporatiebranche op grond van onze jarenlange liefde voor en ervaring in de sector. Doordat onze controlerend accountants veelal ook ruime ervaring hebben aan "de andere kant van de tafel" als adviseur of bijvoorbeeld interim-controller, heeft u altijd een volwaardig professional tegenover u zitten. Iemand die denkt in oplossingen.

 

Meer over Woningbouwcorporaties

 

Healthcare

Q-Concepts heeft binnen de zorgsector diepgaande kennis van de diverse financieringsstromen opgebouwd. Naast het feit dat wij optreden als externe accountant bij gerenommeerde partijen verspreid over het land, zijn we met onze adviestak betrokken bij accountancy gerelateerde onderwerpen zoals het herstelplan/zelfonderzoek GGZ, het opzetten van de compliance of interne controle functie, de transitie naar de Jeugdwet en WMO, monitoring van productieafspraken en andere actuele onderwerpen in de zorgsector. Wij spreken uw taal! Dat is de toegevoegde waarde zoals deze door onze klanten wordt beleefd.

 

Meer over Healthcare

ReferentiesTix.nl


Sanitair Winkel


Bergopwaarts


BIM Vastgoed


Brabant Wonen


Huis & Erf


SER Brabant


International Solar


Aixam


Suitable Shop


Portaal


Jheronimus Bosch


Cello Zorg


Mutsaersstichting


Novadic-Kentron


Thebe


Workrate Groep


Zorggroep Elde


Vladex
U vindt ons aan het Hof van Zevenbergen in Den Bosch.

Q-Concepts opereert vanuit Den Bosch en is uw partner als het gaat om Accountancy, Audit Only, WTA Compliance, Interim, Advies . Voor elk type dienstverleningen bieden wij uw hoge kwaliteit tegen een faire prijs.

Onze kracht ligt in onze manier van denken en doen. We bundelen onze kennis, expertise, visies en achtergronden met die van onze partners en onze opdrachtgevers. We luisteren goed naar wat onze klanten willen en we werken liever samen dan dat we concurreren.

U vindt ons in Den Bosch, Rotterdam en Maastricht-Airport

 

Hof van Zevenbergen 1c
5
211 HB 's-Hertogenbosch
+31(0)73 613 2510

 

Maasstraat 9-11

3016 DB Rotterdam

+31(0)73 613 2510

 

Australiëlaan 9
6199 AA Maastricht-Airport
+31(0)73 61 32 510