Specialisten in Accountancy

Q-Concepts kent een unieke aanpak met senior professionals, veelal afkomstig van de Big4. 65% van onze medewerkers is Register Accountant (RA). Wij kennen stabiele teams, omdat onze medewerkers bewust gekozen hebben voor ons concept. Met meer dan 700 audits behoren wij tot de top 20 accountantsorganisaties in Nederland.

Wat ons anders maakt

Onze medewerkers verstaan hun vak en weten wat het is om een bedrijf te runnen. Om optimaal voeling te houden met de dagelijkse praktijk vervullen onze professionals ook interim- en advies posities in het bedrijfsleven. Daardoor zijn zij uw perfecte sparringpartner. Onze professionals hebben aan één woord genoeg en spreken uw taal. Zo bieden wij direct meerwaarde voor uw organisatie. Uiteraard houden wij ons aan de regels rondom Verordening inzake de onafhankelijkheid (ViO).

Onze ambitie is om u te helpen bij het verder professionaliseren en effectiever maken van uw bedrijfsprocessen. Wij bouwen een duurzame relatie met u op en helpen de complexe set van richtlijnen te vertalen naar werkbare praktijkoplossingen. Hoe beoordeelt u de risico's? Waar liggen de grenzen? Is uw financiële verantwoording extern toereikend en geeft het intern tijdig het juiste beeld? Werkt u efficiënt genoeg? Focust u op de juiste zaken? Waar liggen de mogelijkheden om een nog beter resultaat te behalen?

Accountancy diensten

Wij helpen diverse klanten; van mkb’ers tot woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Hands-on en met een volledig dienstenpakket: Audit & Assurance, IT-Audit & Advies en aan controle gerelateerde diensten. Voor collega accountantskantoren bieden wij het unieke Audit Only concept aan.

Kunnen wij u helpen met uw accountancy vraagstuk?

Neem contact op met Cor Pijnenburg.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!