Specialisten in Accountancy

Q-Concepts kent een unieke aanpak met senior professionals, veelal afkomstig van de Big4. 65% van onze medewerkers is Register Accountant (RA). Wij kennen stabiele teams, omdat onze medewerkers bewust gekozen hebben voor ons concept. Met meer dan 700 audits behoren wij tot de top 20 accountantsorganisaties in Nederland.

Wat ons anders maakt

Onze medewerkers verstaan hun vak en weten wat het is om een bedrijf te runnen. Om optimaal voeling te houden met de dagelijkse praktijk vervullen onze professionals ook interim- en advies posities in het bedrijfsleven. Daardoor zijn zij uw perfecte sparringpartner. Onze professionals hebben aan één woord genoeg en spreken uw taal. Zo bieden wij direct meerwaarde voor uw organisatie. Uiteraard houden wij ons aan de regels rondom Verordening inzake de onafhankelijkheid (ViO).

Onze ambitie is om u te helpen bij het verder professionaliseren en effectiever maken van uw bedrijfsprocessen. Wij bouwen een duurzame relatie met u op en helpen de complexe set van richtlijnen te vertalen naar werkbare praktijkoplossingen. Hoe beoordeelt u de risico's? Waar liggen de grenzen? Is uw financiële verantwoording extern toereikend en geeft het intern tijdig het juiste beeld? Werkt u efficiënt genoeg? Focust u op de juiste zaken? Waar liggen de mogelijkheden om een nog beter resultaat te behalen?

Accountancy diensten

Wij helpen diverse klanten; van mkb’ers tot woningbouwcorporaties en zorginstellingen. Hands-on en met een volledig dienstenpakket: Audit & Assurance, IT-Audit & Advies en aan controle gerelateerde diensten. Voor collega accountantskantoren bieden wij het unieke Audit Only concept aan.

Kunnen wij u helpen met uw accountancy vraagstuk?

Neem contact op met Cor Pijnenburg.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Klanten moeten mij als eerste bellen, zegt Arnoud

gepubliceerd op 25 maart 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!

Zeker in onzekere tijden.

Het zijn bijzondere tijden die de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Voor u, voor ons, voor iedereen. Natuurlijk heeft de gezondheid van u en uw naasten prioriteit. We wensen u daar dan ook veel sterkte en wijsheid bij. Dat deze periode ook de nodige economische impact gaat hebben, is duidelijk. Het effect zal per branche verschillen en niemand kan exact inschatten wat er op korte en langere termijn gaat gebeuren. Hoe dan ook kunnen we het ons voorstellen dat u zorgen en vragen heeft. Zoals altijd staan wij voor u klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten als dit nodig mocht zijn. Weet dat wij er voor u zijn, zeker in deze onzekere tijden.