Q Audit Only

Wij bieden een unieke samenwerkingsvorm aan collega accountantskantoren aan. U behoudt al uw overige dienstverlening (samenstellen, fiscaliteit etc.) bij uw cliënt en er worden geen concessies gedaan ten aanzien van de kwaliteit! Onze auditors voeren alleen de (wettelijke) controle uit bij uw cliënt, bewaken de kwaliteit van de audit en dragen ook de verantwoordelijkheid op dat gebied. U kunt daarbij profiteren van onze signaleringsfunctie voor uw overige dienstverlening. Daarnaast kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze Q-PE Academy faciliteit. U krijgt zwart op wit dat wij geen andere werkzaamheden voor uw cliënt verrichten. In 2017, 2015 en 2013 zijn wij door het NBA getoetst, waarbij alle controledossiers als voldoende zijn beoordeeld.

Samen meerwaarde leveren aan uw klant

Het zijn spannende en uitdagende tijden voor accountantskantoren. Uiteraard heeft u uw interne organisatie op orde, maar wellicht is het nu toch een mooi moment om het rendement van uw vergunning te her-evalueren. Q-Concepts biedt u een oplossing waarmee u uw klanten gewoon kunt blijven bedienen met uw overige dienstverlening, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met de zware AFM vergunningsvereisten en compliance met betrekking tot de uitvoering van controles.

Wij bieden u het unieke "Q Audit Only" concept aan. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en respecteren uw bestaande relaties. Wij bieden u samenwerkingsvormen aan waarbij uw overige dienstverlening (samenstellen, fiscaliteit etc.) door uw eigen organisatie kan blijven worden uitgevoerd. Wij voeren alleen de (wettelijke) controle uit bij uw cliënt. U krijgt zwart op wit dat wij geen andere werkzaamheden voor uw cliënt verrichten. U behoudt dus al uw overige dienstverlening bij uw cliënt.

Uw voordeel?

U heeft geen vergunning meer nodig en u behoudt uw klant ten aanzien van uw overige dienstverlening. Wij bewaken de kwaliteit ten aanzien van de uitvoering van de controle en dragen ook de verantwoordelijkheid op dat gebied. U kunt daarbij profiteren van onze natuurlijke adviesfunctie voor uw overige dienstverlening. Daarnaast kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze Q-PE Academy faciliteit.

Onze auditors werken intensief met uw organisatie samen om de totaalkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Voordelen voor u zijn dat u uw klant behoudt ten aanzien van uw overige dienstverlening en dat er geen concessies gedaan worden ten aanzien van de kwaliteit! In 2012, 2015 en 2017 zijn wij door het NBA getoetst, waarbij alle controledossiers als voldoende zijn beoordeeld.

Kortom, een Q-Concepts auditor kan u ontzorgen op het gebied van audits, waarbij u uw overige diensten blijft verlenen. Elke samenwerking op het gebied van Audit Only is maatwerk. Vanzelfsprekend komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden op het gebied van audit only te bespreken.

Kunnen we u helpen op het gebied van audit only?

Neem contact op met Martijn Boelhouwers.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Klanten moeten mij als eerste bellen, zegt Arnoud

gepubliceerd op 25 maart 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!

Zeker in onzekere tijden.

Het zijn bijzondere tijden die de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Voor u, voor ons, voor iedereen. Natuurlijk heeft de gezondheid van u en uw naasten prioriteit. We wensen u daar dan ook veel sterkte en wijsheid bij. Dat deze periode ook de nodige economische impact gaat hebben, is duidelijk. Het effect zal per branche verschillen en niemand kan exact inschatten wat er op korte en langere termijn gaat gebeuren. Hoe dan ook kunnen we het ons voorstellen dat u zorgen en vragen heeft. Zoals altijd staan wij voor u klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten als dit nodig mocht zijn. Weet dat wij er voor u zijn, zeker in deze onzekere tijden.