Babbels, Borrels & Bites voor audit professionals te Den Bosch

donderdag 9 juli 2020

Babbels, Borrels & Bites (een informele ontmoeting met het team)
Q-Concepts hecht grote waarde aan kwaliteit, ontwikkeling en kennis delen. Daarom organiseren wij regelmatig workshops en deze Babbels, Borrels & Bites. In een informele setting geven wij onze persoonlijke kijk op de hoe van ons mooie vak. We gaan het dus niet over vaktechniek hebben, maar wel over al het andere dat jou en ons bezig houdt. Denk aan: hoe zorg je een efficiënte en kwalitatieve controle-aanpak, hoe pak je een first year audit aan, hoe ga je om met werkdruk en de toenemende wet- en regelgeving. En hoe geef je leiding, hoe werk je samen (binnen een team en met je klant) en hoe zorg je voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?
Babbels, Borrels & Bites is bedoeld voor audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen, bij accountantskantoren (willen) werken en vanuit een vaste baan willen werken. De sessie wordt verzorgd door meerdere mensen uit het team. Zij werken o.a. binnen de sectoren MKB, Retail, Healthcare, Woningcorporaties en Gemeenten. Daarom is de sessie ook uitstekend geschikt voor audit professionals die kennis willen maken met Q-Concepts of op zoek zijn naar kennis (van vak, sector en soft skills).

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 9 juli 2020 om 18.00 uur. Babbels, Borrels & Bites vindt plaats op het kantoor van Q-Concepts te Den Bosch, Reitscheweg 45. Drinken en eten staan klaar en de sessie duurt tot 19.30 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of loopbaan, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!