Babbels, Borrels & Bites voor Investment Management Specialisten te Amsterdam

donderdag 24 september 2020

Babbels, Borrels & Bites (een informele ontmoeting met het team)
Q-Concepts hecht grote waarde aan kwaliteit, ontwikkeling en kennis delen. Daarom organiseren wij regelmatig workshops en deze Babbels, Borrels & Bites. In een informele setting geven wij onze persoonlijke kijk op de hoe van ons mooie vak. We gaan het dus niet over vaktechniek hebben, maar wel over al het andere dat jou en ons bezig houdt. Denk aan: wat zijn de ontwikkelingen binnen de sector, hoe pak je een implementatie of change van een IT systeem aan, hoe ga je om met werkdruk, hoe geef je leiding, hoe werk je samen (binnen een team en met je interne klant) en hoe zorg je voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?
Babbels, Borrels & Bites is bedoeld voor investment management specialisten en business consultants die zich willen (blijven) ontwikkelen, binnen de sector investment management (willen) werken en uit zijn op een vaste baan. De sessie wordt verzorgd door meerdere mensen uit het team. Zij werken o.a. binnen bedrijven als PGGM, Van Lanschot, BNP Paribas en AXA Investment Management. Daarom is de sessie ook uitstekend geschikt voor investment management specialisten die kennis willen maken met Q-Concepts of op zoek zijn naar kennis (van vak, sector en soft skills).

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 24 september 2020 om 18.00 uur. Babbels, Borrels & Bites vindt plaats op het kantoor van Q-Concepts te Amsterdam, Burgemeester Stramanweg 101. Drinken en eten staan klaar en de sessie duurt tot 19.30 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of loopbaan, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Meer tijd om muziek te maken, zegt Jannemieke!

gepubliceerd op 15 oktober 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!