Digitale Meet & Greet (via MS Teams)

dinsdag 2 maart 2021

Digitale Meet & Greet (een informele ontmoeting met het team)
Regelmatig organiseren wij workshops en andere activiteiten. Komende februari gieten wij dit in een nieuw jasje met een Meet & Greet. Wij geven graag onze persoonlijke kijk op het mooie audit vak in een informele setting. Tijdens de Meet & Greet zullen 4 Q-ers dan ook ingaan op actuele onderwerpen, zoals samenwerken in Coronatijd, het laatste onderzoek van de NBA Young Profs, het nieuwe PE-model en persoonlijke ontwikkeling. Ook zullen zij aandacht besteden aan hun ervaring met een senior professional model als dat van Q. In deze panelopstelling beantwoorden wij uiteraard ook graag jouw vragen!

Voor wie?
De Meet & Greet is bedoeld voor audit professionals die graag met vakgenoten willen klankborden en persoonlijke inzichten willen delen. De sessie is ook uitstekend geschikt voor audit professionals die kennis willen maken met Q-Concepts.

Wie ga je ontmoeten?
De Meet & Greet wordt verzorgd door 4 audit professionals uit het team Rotterdam. Namens het team zijn aanwezig: Martijn Boelhouwers (partner), Frank Tettero (assistant manager), Suzan Henrich (senior associate) en Femke Bras (senior associate). Zij werken voor diverse (grote en middelgrote) MKB klanten, zoals in de fashion, food, retail en agro.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 2 maart 2021 om 18.00 uur. In verband met het Coronavirus vindt de digitale Meet & Greet plaats via Microsoft Teams. De Meet & Greet duurt tot 19.30 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of om kennis te maken met Q-Concepts, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Interessant? Schrijf u direct in voor dit Q-Concepts event

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Bijzonder om de 100ste Q-er te zijn en mij zo snel onderdeel van het team te voelen, zegt Clara

gepubliceerd op 12 januari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!