Digitale Meet & Greet (via MS Teams)

dinsdag 2 maart 2021

Digitale Meet & Greet
Regelmatig organiseren wij workshops en andere activiteiten. Door Corona gieten wij dit in een online jasje met een Digitale Meet & Greet. Vier van onze audit professionals geven hun visie op actuele onderwerpen, zoals het laatste onderzoek van de NBA Young Profs, het nieuwe PE-model, samenwerken in Corona-tijd en persoonlijke ontwikkeling. Ook gaan zij in op het senior professional model van Q (hoe werkt het, wat is hun ervaring). Zo krijg je het beste van twee werelden, onze persoonlijke kijk op het mooie audit-vak en een informele kennismaking met het team. En uiteraard is er alle ruimte voor vragen!!

Voor wie?
De Digitale Meet & Greet is bedoeld voor audit professionals die graag met vakgenoten willen klankborden en persoonlijke inzichten willen delen. De sessie is ook uitstekend geschikt voor audit professionals die kennis willen maken met Q-Concepts.

Wie ga je ontmoeten?
De Digitale Meet & Greet wordt verzorgd door 4 audit professionals uit het team Randstad. Namens het team zijn aanwezig: Martijn Boelhouwers (partner), Frank Tettero (assistant manager), Suzan Henrich (senior associate) en Femke Bras (senior associate). Zij werken voor diverse (grote en middelgrote) MKB klanten, zoals in de fashion, food, retail, agro, productie en handel.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 2 maart 2021 om 18.00 uur. In verband met het Coronavirus vindt de Digitale Meet & Greet plaats via Microsoft Teams. De bijeenkomst duurt tot 19.30 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of om kennis te maken met Q-Concepts, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.


Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

gepubliceerd op 3 februari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!