Online Escape Room voor Audit en Finance professionals

donderdag 8 april 2021

Online Escape Room voor Audit en Finance Professionals
Audit professionals werken hard en graag. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn. Het bestuur van de NBA Young Profs zei het al: iemand kan niet altijd aanstaan, iemand kan niet non-stop onder druk staan. Professionals hebben dus tijd nodig om te reflecteren en plezier te maken. Want een professional die een betekenisvol leven heeft en is uitgerust, kan makkelijker kwaliteit leveren en met werkdruk omgaan. En daarom organiseren wij deze escape room, juist in de drukke periode.

Wat gaan we doen?
Wij gaan met 20 audit en finance professionals een online escape room spelen. Het spel bestaat uit een reeks interactieve puzzels, met digitale en analoge elementen die meegeleverd worden samen met een borrelpakket. Een acteur neemt je mee op expeditie en de begeleiding van een game master zorgt ervoor dat jij en je teamgenoten succesvol het einde halen.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze escape room aan omdat wij plezier maken en ontspannen toejuichen en ondersteunen. Welzijn en samenwerken zijn voor ons belangrijke pijlers. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze escape room kosteloos aan.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals die binnen accountancy werken en het leuk vinden om een avond lol te hebben met anderen. Financials die binnen Healthcare of Woningcorporaties werken zijn ook van harte welkom. Je speelt het spel met audit en finance professionals van andere kantoren en aantal mensen vanuit Q-Concepts.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 8 april 2021 om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. In verband met het Coronavirus wordt de escape room online gespeeld.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze escape room, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Natuurlijk mag je ook met Clemens contact opnemen als je wilt sparren over jouw ontwikkeling (binnen of buiten audit) of om te ontdekken wat Q-Concepts je kan bieden. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
doe vooral mee als je zin hebt in een avondje plezier. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!