Evenement: De Digitale Revolutie - Is uw organisatie er klaar voor?

donderdag 13 juni 2019

Digital Revolution - Is your company ready?

Na het succes van ons eerste event op 18 december vorig jaar, organiseren wij op donderdag 13 juni ons volgende event over de digitale revolutie.  Wij gaan tijdens dit event nader in op een aantal organisatorische en technologische aspecten van de digitale revolutie bij wealth en asset managers. Wij organiseren dit event samen met Schuberg Philis, voor velen niet onbekend! Schuberg Philis wordt als IT dienstverlener veel ingeschakeld voor de realisatie van digitale transformaties.

De veranderingen in de asset & wealth managementindustrie versnellen in een exponentieel tempo. Over 5 tot 10 jaar zal de sector er anders uitzien: minder asset managers beheren (veel) meer assets tegen significant lagere kosten. Asset managers moeten dan ook bepalen hoe zij competitief zijn in de nabije toekomt. Gaan ze opschalen of worden/blijven zij een niche speler? En hoe wordt de productiviteit verhoogd? Hoe gaat men om met de beschikbare data? Zonder grip op data, geen digitale transformatie! Dit vraagt om een heldere strategie en visie op de inzet van technologie en de bijpassend bedrijfscultuur. Kortom, nu is het tijd voor actie!

Q-Concepts en Schuberg Philis brengen u graag bijeen om onze visie te presenteren en hierover van gedachte te wisselen. Uiteraard wederom met een inspirerende gastspreker gevolgd door een interactief gedeelte. Onze gastspreker is Dhr. Robert Molijn. Robert is Enterprise Accountmanager Finance Data & AI bij Microsoft. Hij inspireert zijn klanten graag, met onderwerpen als big data, AI en de (public) cloud.

Agenda
- 16:00 uur: Ontvangst
- 16:15 uur: Presentatie Robert Molijn (Microsoft)
- 16:45 uur: Toelichting Q-Concepts op digital revolution
- 17:00 uur: Interactief gedeelte
- 18:00 uur: Netwerkborrel

Locatie
Schuberg Philis, Boeingavenue 271, Schiphol - Rijk

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!