Ontbijtsessie voor audit professionals te Rotterdam

woensdag 11 maart 2020

Ontbijten met het team
Q-Concepts hecht grote waarde aan kwaliteit, ontwikkeling en kennis delen. Daarom organiseren wij regelmatig workshops en ontbijtsessies. Tijdens deze ontbijtsessie komen actuele thema's uit accountancy voorbij, zoals data-analyse, consolideren, omgaan met werkdruk en de toenemende wet- en regelgeving. Wij hebben daar wel een mening over. Ook is er ruimte voor vakinhoudelijke vragen en geven wij onze visie op het vakgebied en inzicht in onze controleaanpak. En we besteden aandacht aan diverse zaken rondom persoonlijke ontwikkeling, zoals leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Voor wie?
De ontbijtsessie is bedoeld voor audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en bij accountantskantoren werken. De ontbijtsessie wordt verzorgd door meerdere mensen uit het team. Zij werken o.a. binnen de sectoren MKB, Fashion, Food en Retail. Daarom is de ontbijtsessie ook uitstekend geschikt voor audit professionals die kennis willen maken met Q-Concepts of op zoek zijn naar sectorkennis.

Wanneer en waar?
De datum is woensdag 11 maart 2020 om 07.30 uur. De ontbijtsessie vindt plaats op het kantoor van Q-Concepts te Rotterdam, Rivium Boulevard 224. Broodjes en koffie staan klaar en de ontbijtsessie duurt tot 08.30 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze ontbijtsessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of loopbaan, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl.


Interessant? Schrijf u direct in voor dit Q-Concepts event

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Snelle groei daagt de CFO uit, zegt Robert

gepubliceerd op 11 februari 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!