Vaktechnisch overleg voor audit professionals te Maastricht

donderdag 20 februari 2020

Vaktechnisch overleg (VTO) voor audit professionals
Q-Concepts hecht grote waarde aan kwaliteit. Daarom organiseren wij regelmatig een vaktechnisch overleg (VTO) voor onze eigen mensen. Tijdens het VTO komen vaktechnische dilemma's en actualiteiten voorbij, wijzigingen in wet- en regelgeving en het maken of herzien van werkafspraken.

Deelname is gratis en levert PE punten op
Wij organiseren dit VTO omdat wij vakmanschap en ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. Het delen van onze kennis en inzichten hoort daar ook bij. En daarom stellen wij het VTO ook open voor andere audit professionals. Wij bieden deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis. Deelname aan het VTO levert 2 PE punten op.

Voor wie?
Het VTO is bedoeld voor audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen, bij accountantskantoren (willen) werken en vanuit een vaste baan willen werken.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 20 februari 2020 om 16.00 uur. Het VTO vindt plaats op het kantoor van Q-Concepts te Maastricht-Airport, Australiëlaan 9. De koffie staat klaar en het VTO duurt tot 18.00 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over dit VTO, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of loopbaan, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Bijzonder om de 100ste Q-er te zijn en mij zo snel onderdeel van het team te voelen, zegt Clara

gepubliceerd op 12 januari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!