Vergroten zelfinzicht voor audit professionals

donderdag 31 oktober 2019

Workshop Vergroten zelfinzicht voor audit professionals
Het audit vakgebied is volop in ontwikkeling. Robotisering, digitaliseren, toezicht en regelgeving, het aantal vergunningen en het belang van terugkijken nemen af, samen vooruitkijken en het belang van goede relaties nemen toe. De audit professional van de toekomst maakt dus het verschil met goede intermenselijke skills. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een model om meer zelfinzicht te krijgen en op basis hiervan effectiever te zijn in samenwerken. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter effectieve strategieën kunnen ontwikkelen voor interacties met anderen. Na afloop van de workshop heb jij jouw zelfinzicht vergroot en een actieplan geformuleerd voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Insights Discovery
Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van Insights Discovery. Dit brengt op snelle en betrouwbare wijze psychologische voorkeuren in beeld en is gebaseerd op het werk van Carl Jung. Het model wordt door veel organisaties gebruikt om zelfinzicht, effectieve communicatie en ontwikkeling te bevorderen.

De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is als practitioner gecertificeerd om met Insights Discovery te werken.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. Wij bieden deze leersessie dus kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en bij grote accountantskantoren werken.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 31 oktober 2019 om 18.00 uur. De locatie is Reitscheweg 45 op het het kantoor van Q-Concepts te Den Bosch. Broodjes liggen klaar en de workshop duurt tot 21.00 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze workshop, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. 

Interessant? Schrijf u direct in voor dit Q-Concepts event

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Micha van Arkel maakt overstap naar Q-Concepts

gepubliceerd op 12 september 2019

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!