Vergroten zelfinzicht voor business consultants en SimCorp professionals

donderdag 28 november 2019

Workshop Vergroten zelfinzicht voor consultants en SimCorp professionals
De maatschappij en bedrijven zijn volop in ontwikkeling. Robotisering, digitaliseren, toezicht en regelgeving. Netwerken en kennis zijn voor iedereen toegankelijk. Daardoor verandert het speelveld. Sectorkennis, interdisciplinair werken, toekomstgericht kijken en een hechte klantrelatie nemen in belang toe. De business consultant en de SimCorp professional van de toekomst maken dus het verschil met goede intermenselijke skills. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een model om meer zelfinzicht te krijgen en op basis hiervan effectiever te zijn in samenwerken. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter effectieve strategieën kunnen ontwikkelen voor interacties met anderen. Na afloop van de workshop heb jij jouw zelfinzicht vergroot en een actieplan geformuleerd voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Insights Discovery
Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van Insights Discovery. Dit brengt op snelle en betrouwbare wijze psychologische voorkeuren in beeld en is gebaseerd op het werk van Carl Jung. Het model wordt door veel organisaties gebruikt om zelfinzicht, effectieve communicatie en ontwikkeling te bevorderen.

De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is als practitioner gecertificeerd om met Insights Discovery te werken.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. Wij bieden deze leersessie dus kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor business consultants en SimCorp professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en bij financials of adviesbureaus werken.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 28 november 2019 om 18.00 uur. De locatie is in Utrecht, het adres wordt nog bekend gemaakt. Broodjes liggen klaar en de workshop duurt tot 21.00 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze workshop, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. 

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Meer tijd om muziek te maken, zegt Jannemieke!

gepubliceerd op 15 oktober 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!