Workshop: Big 5 in communicatie (via MS Teams)

dinsdag 9 november 2021

Workshop Big 5 in communicatie
Onderzoek wijst uit dat communicatie voor 85% bijdraagt aan goede resultaten en succesvolle samenwerking. Slechts 15% van het succes heeft te maken met kennis en expertise. Goede communicatie zorgt voor verbinding, begrip en respect en het stelt ons in staat anderen mee te nemen. Anders gezegd, het helpt ons relaties op te bouwen, impact te hebben en invloed uit te oefenen. Het belang van communicatie neemt alleen maar toe. De maatschappij verandert, kennis en netwerken zijn voor iedereen toegankelijk. De professional van de toekomst gaat dus het verschil vooral maken met interpersoonlijke skills. En communicatie is belangrijk onderdeel hiervan. 

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou 5 belangrijke communicatiemodellen: Insights Discovery, Feedback, LSD, STARR en Metacommunicatie. Met behulp van Insights Discovery kijken we eerst naar jouw persoonlijkheid. Want om effectief te communiceren, heb je eerst zelfinzicht nodig. Hoe zit je in elkaar, hoe kom je over en hoe kun je dit veranderen? Ook geven wij je uitleg en tips over wat voor de ander wel en niet werkt. Daarna kijken het model Feedback (geven en ontvangen van positieve en opbouwende feedback). Tot slot besteden we aandacht aan het model LSD (Luisteren, Samenvatten en Doorvragen), STARR (Situatie, Taak, Actie, resultaat en Reflectie) en Metacommunicatie. Na afloop van deze workshop ben je in staat verschillende communicatiestijlen in te zetten, heb je meer invloed en dus meer impact.

Wie geeft de workshop 
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij is gecertificeerd trainer voor Insights Discovery en Situationeel Leiderschap (SLII). Clemens begeleidt de professionals binnen Q-Concepts in hun persoonlijke ontwikkeling.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, interim financials en investment management specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 9 november 2021 om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt de workshop gegeven via Microsoft Teams. 

Meer weten?
Wil je meer weten over deze workshop, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. 

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Interessant? Schrijf u direct in voor dit Q-Concepts event

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!