Excel voor Financials (via MS Teams)

dinsdag 18 mei 2021

Excel voor Financials
Financials werken dagelijks met Excel. Maar doe je dat ook efficiënt? Onderzoek wijst uit dat er bij het gebruik van Excel gemiddeld 1 uur per dag verloren gaat. Dat is zonde. Want als je weet hoe je Excel vóór je laat werken in plaats van met Excel te werken, dan heb je meer tijd voor andere leuke dingen. En haal je nog meer waarde uit data, zeker als je het ook nog duidelijk visueel kan weergeven. Naast efficiency gaat Excel gebruik om toegevoegde waarde. De maatschappij verandert namelijk en belang van dataverwerking en -analyse nemen snel toe. De professional van de toekomst gaat het verschil dus maken met powertools (zoals Excel en Power BI) en de analyse van data.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou in korte tijd een breed scala aan onderwerpen. We staan onder andere stil bij het importeren van externe gegevens bestanden, financiële functies, gegevensanalyse, formules, verticaal zoeken en betere alternatieven daarvoor, draaitabellen, rapportages en presentaties. We zullen je daarnaast een korte introductie geven in het gebruik van macro’s met openbare VBA-code. Na afloop van deze workshop ben je in staat om op een slimme en efficiënte manier gebruik te maken van Excel.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Arnoud Gieles. Hij heeft een passie voor Excel en getallen. Arnoud is meer dan 7 jaar werkzaam binnen audit en bij voorkeur combineert hij audit met IT audit en data-analyse. Arnoud begeleidt de professionals binnen Q-Concepts met praktische tips en vragen rondom Excel.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling en kennis delen toejuichen en ondersteunen. En wij zien onszelf als betrokken accountants en financieel adviseurs. Betrokken bij het vak en de mensen die daarbinnen werkzaam zijn. Daarom bieden wij deze leersessie kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals, interim financials en investment specialisten die zich willen (blijven) ontwikkelen. De workshop is ook geschikt voor controllers en voor iedereen die met financiële administraties werkt.

Voor dit webinar is het handig om basiskennis van Excel te hebben. Als je twijfelt of je voldoende kennis hebt, neem dan contact met Clemens van der Werf (zie hieronder). Hij stuurt je dan een document met aantal vragen om het kennisniveau te bepalen.

Wanneer en waar?
De datum is dinsdag 18 mei 2021 om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt de workshop gegeven via Microsoft Teams.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze sessie, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of om kennis te maken met Q-Concepts, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij maakt graag tijd voor je.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de sessie.

Interessant? Schrijf u direct in voor dit Q-Concepts event

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!