Workshop: Situationeel Leidinggeven te Maastricht

donderdag 23 april 2020

Workshop Situationeel Leidinggeven
Het audit vakgebied is volop in ontwikkeling. Robotisering, digitaliseren, toezicht en regelgeving, het aantal vergunningen en het belang van terugkijken nemen af, samen vooruitkijken en het belang van goede relaties nemen toe. De audit professional van de toekomst maakt dus het verschil met goede intermenselijke skills. En met een goed team van enthousiaste, gemotiveerde en taak-volwassen mensen. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een model voor situationeel leiderschap en gaan we met een aantal praktijkvoorbeelden aan de slag. Het model leert je om je leiderschapsstijl aan te passen aan de persoon en de situatie. En zo word je effectiever in het managen en het ontwikkelen van je teamleden. Na afloop van de workshop heb jij 4 verschillende stijlen van leiderschap geleerd en heb je een goede tool in handen om beter te worden in leidinggeven.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij geniet van het ontwikkelen van mensen, is loopbaancoach en gecertificeerd om met Insights Discovery te werken. Clemens begeleidt de audit professionals binnen Q-Concepts in hun ontwikkeling als mentor en de toepassing van situationeel leiderschap.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. Wij bieden deze leersessie dus kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor audit professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en bij accountantskantoren werken.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 23 april 2020 om 18.00 uur. De workshop vindt plaats op het kantoor van Q-Concepts te Maastricht-Airport, Australiëlaan 9. Broodjes en koffie staan klaar en de workshop duurt tot 21.00 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze workshop, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of loopbaan, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij gaat graag met je in gesprek.

Interessant? Schrijf u direct in voor dit Q-Concepts event

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Werkdruk onder jonge accountants. Zonde, het kan ook anders!

gepubliceerd op 24 december 2019

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!