Workshop: Situationeel Leidinggeven voor Investment Management Specialisten (via Microsoft Teams)

donderdag 11 juni 2020

Workshop Situationeel Leidinggeven
Investment management specialisten en business consultants geven al vroeg in hun loopbaan leiding aan mensen. Vragen die dan al snel opkomen: hoe motiveer ik mijn mensen, hoe zorg ik ervoor dat zij zich blijven ontwikkelen en werkt het om iedereen hetzelfde te behandelen? Wij geloven dat je het beste in anderen naar boven haalt als jij je leiderschapsstijl aanpast aan het competentieniveau. Door je aan te passen aan de situatie zorg je voor betrokken en verantwoordelijke mensen die al hun kennis, ervaring en motivatie zullen inzetten om hun doelen te bereiken. En zorg je voor hechte en capabele teams en maak je als investment management professional het verschil. Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop bieden wij jou een praktijkgericht model voor leiderschap en gaan we aan de hand van voorbeelden aan de slag. Met behulp van het model SLII van Paul Hersey en Ken Blanchard kijken we naar het competentieniveau van een medewerker en leren om daar de stijl van leidinggeven op aan te passen. Zo bied je iedereen de ondersteuning, sturing of aanmoediging die hij/zij nodig heeft. Na afloop van de workshop heb jij een goede en praktische tool in handen om verschillende stijlen van leidinggeven toe te passen en de ontwikkeling van je mensen te stimuleren.

Wie geeft de workshop?
De workshop wordt gegeven door Clemens van der Werf. Hij geniet van het ontwikkelen van mensen, is loopbaancoach en is gecertificeerd om met Insights Discovery te werken. Clemens begeleidt de audit- en investment management professionals binnen Q-Concepts in hun ontwikkeling als leidinggevende en de toepassing van het model SLII van Ken Blanchard.

Deelname is gratis
Wij organiseren deze workshop omdat wij persoonlijke ontwikkeling toejuichen en ondersteunen. Wij bieden deze leersessie dus kosteloos aan, jouw deelname is gratis.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor investment management professionals die zich willen (blijven) ontwikkelen en vanuit een vaste baan willen werken.

Wanneer en waar?
De datum is donderdag 11 juni 2020 om 19.00 uur. In verband met het Coronavirus wordt de workshop gegeven via Microsoft Teams. De workshop duurt tot 21.00 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze workshop, neem dan contact op met Clemens van der Werf. Zijn nummer is 06-13841010. Als je liever een persoonlijk gesprek wilt over jouw ontwikkeling of loopbaan, dan kan dat ook. Neem ook dan contact op met Clemens. Hij gaat graag met je in gesprek.

Meld je aan
Kom vooral langs en kom kennis tappen. Meld je aan door je in te schrijven (zie hieronder) of te mailen naar clemens.van.der.werf@q-concepts.nl.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

gepubliceerd op 3 februari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!