Wij leveren tijdelijke capaciteit

Om extra ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, zijn wij voor onze medewerkers gestart met onze interim dienstverlening. Inmiddels bemiddelen wij niet alleen onze interne professionals, maar hebben wij ook jarenlange ervaring opgedaan met het bemiddelen van externe professionals.

Interim finance professional

Onze opdrachtgevers zoeken tijdelijke financials met verstand van zaken en goed gevoel voor de business. Naast de bemiddeling van onze eigen mensen, werken wij voor tijdelijke opdrachten ook samen met zelfstandige professionals. Zo bieden wij onze klanten altijd een optimale oplossing.

Kwaliteit en een persoonlijke werkwijze kenmerken onze manier van werken. Wij verdiepen ons in jou en zetten de klantvraag centraal. Op basis hiervan maken wij de perfecte match. Onderdeel van de perfecte match is de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij geloven dat iedere opdracht moet bijdragen aan jouw ontwikkeling. Dat doen we met onze eigen mensen en zo ook met jou.

Persoonlijke ontwikkeling

Q-Concepts onderscheidt zich met senior professionals en het hoge kwaliteitsniveau. Dat betekent dat wij voortdurend investeren in onze mensen door het ontwikkelen van kennis en competenties. Als zelfstandige professional kun je hiervan profiteren. Tijdens het uitvoeren van een opdracht kun je rekenen op de steun van onze gehele organisatie. Zo maken we samen van iedere opdracht een succes.
Ook kun je gebruik maken van onze Q-pe Academy. Ons educatieaanbod staat grotendeels garant voor PE-punten.

Opdrachten voor professionals

Onze opdrachten vragen om senior finance professionals die ervaring hebben binnen accountancy of het bedrijfsleven. Denk hierbij aan een manager finance & controle, financial controller, business controller of een CFO. Op welk niveau de opdracht ook is, onze klanten verwachten deskundigheid en betrokkenheid. Geen accountant of financial achter een gesloten deur. Nee, een finance professional die zichtbaar is en nauw samenwerkt.

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature:

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!