Internationaal samenwerkingsverband

Ook op internationaal vlak kan Q-Concepts u van dienst zijn. Wij zijn lid van de internationale AGN International organisatie. AGN International bestaat uit 200 leden in meer dan 80 landen, met circa 9000 professionals in dienst. Hiermee beschikken wij over een groot internationaal samenwerkingsverband van lokale specialisten om u land-overstijgend van dienst te zijn. Zo kunnen wij u ondersteunen bij uw audit en jaarrekeningcontrole en helpen wij u snel bij het vinden van een buitenlandse accountant of adviseur. Onderneemt u al over de grens of heeft u internationale ambities? Samen met onze internationale AGN-partners helpen wij ondernemers verder.

AGN International

Leden van AGN leveren professionele diensten van hoog niveau. Zij behoren meestal tot de top 15 van de sector in het land van herkomst. Dit is een van de redenen waarom AGN International tot de top 10 wereldwijd behoort van grootste samenwerkingsverbanden van accountantskantoren, volgens het International Accounting Bulletin.

Door AGN heeft Q-Concepts toegang tot kennis en internationale ervaring. Wij leveren niet alleen een hoge kwaliteit in ons eigen land, maar wereldwijd. De jaarlijkse conferenties van AGN bieden training en advies van andere leden, ervaring en contacten in andere landen, wat essentieel is om betere service te verlenen. Met AGN hebben onze klanten toegang tot een betere service, diepgaander advies met een internationaal perspectief, zodat wij ze nog beter van dienst kunnen zijn. Zie www.AGN.org voor nadere informatie.


Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!