Audit NBA: 3x op rij positief

dinsdag 6 februari 2018

download

Eind 2017 zijn wij 3e maal op rij getoetst door de NBA en wederom zijn álle dossiers positief beoordeeld.

‘Doelgericht werken aan kwaliteit’ is één van de 3 kernwaarden van Q-Concepts. Dat dit geen loze kreet is, blijkt uit de substantiële investeringen die Q jaarlijks doet voor de borging van het huidige kwaliteitsniveau en de continue intrinsieke drive tot verdere verbetering. Denk daarbij aan onze eigen Q-Academy, het Vaktechnisch Overleg, de Q-pe Academy, de intensieve mentoring en jobcoaching en de individuele opleidingen die medewerkers volgen. Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling zijn de belangrijkste kpi’s binnen Q. 

Q-Concepts is eind 2017 voor de 3e maal getoetst door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en wederom zijn álle dossiers positief beoordeeld. Daar zijn we trots op, maar we hebben dat tot nu toe niet geventileerd. Waarom nu dan wel? Hoor ik u denken.

Wel, wij willen positie innemen in de sociaal-maatschappelijke context van het beroep. Als accountant dragen wij een grote verantwoordelijkheid waar het publiek op moet kunnen vertrouwen. Het vertrouwen in de branche moet stap voor stap worden hersteld. Het is om die reden dat wij een lans breken voor de stelling vanuit de NBA, dat kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling de belangrijkste kpi’s voor accountants dienen te zijn.

Wij bewijzen nu al meerjarig dat kwaliteit en commercie hand in hand kunnen gaan. Immers, ondanks onze interne focus op kwaliteit zijn we toch al 6x op rij genomineerd voor de FD Gazellen Awards. 

Daarbij verwijs ik ook graag naar de sectoranalyse vanuit de NBA over de drivers van controlekwaliteit. Een aantal benoemde drivers behoren zelfs tot de Q-pitch!

Denk daarbij bijvoorbeeld aan betrokkenheid partners/managers, relatief kleine portefeuilles, stabiliteit teams, (vaktechnische) kennis & toepassing daarvan en het inschakelen van specialisten.

Onze andere kernwaardes zijn ‘Liefde voor het Vak’ en ‘Teamgeest’. Het is allemaal geen hogere wiskunde. Soms betekent ‘dare to be different’ ook gewoon je werk goed doen. Intrinsiek gemotiveerd om kwaliteit te willen leveren en je persoonlijk blijven ontwikkelen, dat zou toch iets vanzelfsprekends moeten zijn?


Andere nieuwsberichten

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

woensdag 3 februari 2021

Antwoorden Commissie BBV over verwerking opschorting dividend BNG en verantwoording opbrengsten eigen bijdrage WMO

vrijdag 22 januari 2021

Bijzonder om de 100ste Q-er te zijn en mij zo snel onderdeel van het team te voelen, zegt Clara

dinsdag 12 januari 2021

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

gepubliceerd op 3 februari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!