De Q-Concepts GGZ zelfonderzoek tool 2015 staat voor u klaar!

maandag 1 mei 2017

Q update

Na het intensieve traject rondom zelfonderzoek 2013 en 2014 is vandaag het zelfonderzoek 2015 bekend geworden. Graag informeren wij u over onze bewezen succesvolle aanpak en geprogrammeerd normenkader voor het zelfonderzoek 2015. Wij kunnen u helpen om de resultaten snel boven tafel te krijgen.

Q-CONCEPTS ONTZORGT U BIJ HET ZELFONDERZOEK

Q-Concepts bewaakt bij veel zorginstellingen of de registratie rechtmatig, tijdig en volledig plaatsvindt. In het verlengde daarvan ondersteunt Q-Concepts ook bij het zelfonderzoek. Ook dit jaar hebben wij een tool ontwikkeld die u ontzorgt en helpt bij analyses en het voorkomen van veel handmatig werk, waardoor u de hoge uitvoeringskosten voor het zelfonderzoek beperkt. 

Wij bieden een bewezen en goed onderbouwde, transparante methodiek volgens een geprogrammeerd normenkader en gebaseerd op data-analyse die fouten snel inzichtelijk maakt. Daarmee voldoet het zelfonderzoek aan de gewenste opzet. De methodiek wordt nauw afgestemd met instellingen, accountants en overige betrokken partijen.

Q-Concepts heeft voor schadelastjaar 2013 en 2014 meerdere zelfonderzoeken uitgevoerd voor GGZ-instellingen met behulp van onze bewezen tool. Wij beschikken over de juiste kennis van de (data uit) systemen, van wet- en regelgeving en van risico’s in het registratieproces. 

RESULTATEN BINNEN 1 WEEK

Q-Concepts levert voor het zelfonderzoek de volgende resultaten op:

 1. Binnen één week een onderbouwd zelfonderzoek op basis van uw data-set.
 2. Financiële impactbepaling van elk controlepunt met de mogelijkheid om in te zoomen op onderliggende trajecten.
 3. Een goed gedocumenteerd en navolgbare verantwoordingsrapportage voor de instelling, accountant, zorgverzekeraars en andere betrokkenen.

Aansluitend kan Q-Concepts u ondersteunen om deze (omzet)risico’s structureel en zo vroeg mogelijk in het proces te bewaken bij de verantwoordelijke medewerker (ondersteuning zelfsturing).  Ook kunnen we u, op basis van de eerder verkregen data, ondersteunen bij het bewaken van afspraken met verzekeraars en gemeenten. Dit zodat u optimaal grip heeft op uw opbrengsten en bijbehorende risico’s.

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF QUA PRIJS!

De prijs voor de inzet van onze tool en ondersteuning is duidelijk en transparant opgebouwd en bestaat uit een vaste component en een variabele component per behandeltraject/dbc. Hierdoor zijn uw bestedingen vóóraf inzichtelijk en betaalt u enkel voor de elementen die u nodig heeft. 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen met het zelfonderzoek, dan kunt u contact opnemen via 073-6132510 of een email sturen naar healthcare@q-concepts.nl. Bij vragen horen wij het graag!

Met vriendelijke groet,

Het Q-Concepts Healthcare team

Andere nieuwsberichten

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

dinsdag 13 april 2021

Meerdere uitdagende banen en toch tijd voor het gezin, zegt Karin

woensdag 24 maart 2021

De impact van brexit op de jaarrekening

donderdag 18 maart 2021

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

 • Poststraat 8
 • 6135 KR Sittard

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!