Nieuws

Inspirerende Rainmakersbijeenkomst trekt volle zaal

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  donderdag 6 februari 2020

Meer dan 100 klantrelaties waren woensdag 22 januari jl. aanwezig bij de interessante masterclass ‘succesvol ondernemen’ van Patrick Van der Pijl. De zaal zat dan ook meer dan vol.

Vanuit het concept ‘Gone in 60 minutes’ werd er in één uur tijd positief geprikkeld op ondernemerschap en het businessmodel dat je hiervoor gebruikt. De locatie waar alles zich afspeelde was inspirerend te noemen; Bernardus in Cromvoirt.

Rainmakers ‘s-Hertogenbosch is een initiatief van Forward Fiscalisten, Financieringsfabriek, Snijders Advocaten en Marktlink Fusies & Overnames en uiteraard wij als Qconcepts. Doelstelling is onderlinge kennismaking tussen (klant)relaties uit de regio. Daarnaast vullen de Rainmakers elkaar afzonderlijk op professionele wijze aan binnen het domein van financiële, juridische en fiscale dienstverlening.

Was u erbij of heeft u het moeten missen? Geniet nog even na met deze aftermovie voor een impressie:

 

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie