Nieuws

Interim Audit Pool: Thijs van de Schans & Clemens van der Werf zijn u graag van dienst

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  dinsdag 9 oktober 2018

Q-Concepts heeft een nieuwe tak van sport opgericht. Middels onze Interim Audit Pool helpen wij andere accountantskantoren aan tijdelijke capaciteit. En de interim auditprofessional helpen wij aan kennis en een mooie opdracht.

Interim Audit Pool voor opdrachtgevers

Q-Concepts heeft een uitgebreid netwerk binnen de accountancy. Door middel van Audit Only-concept ondersteunen wij accountantskantoren bij de uitvoering van audit opdrachten. Vanuit deze samenwerking komen steeds meer vragen naar tijdelijke capaciteit en ondersteuning. Wij gaan deze vraag voortaan invullen met onze Interim Audit Pool. Dit is een selecte groep met ervaren audit professionals. Wij kennen deze professionals persoonlijk. We staan in voor de kwaliteit, met ratings om dat te onderbouwen.

Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning / versterking van uw audit team? We zijn u ook met onze interim dienstverlening graag van dienst.
Neem voor nadere informatie contact op met Thijs van de Schans, bereikbaar via 06 - 30 36 69 89.

Interim Audit Pool voor audit professionals

Ben jij die zelfstandige audit professional met Q-DNA? Heb je een open en energieke persoonlijkheid en hou je van het auditvak? Vind je het leuk om bij diverse, steeds wisselende opdrachtgevers te werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Naast opdrachten bieden wij de professionals uit onze Audit Pool PE-geaccrediteerde sessies aan zoals de Q PE-Academy, vaktechnische updates, specifieke cursussen, Summerschool e.d. Er is altijd een kennismanager beschikbaar om met je te sparren gedurende de opdracht. Ook de soft skills worden niet vergeten. Naar behoefte bieden wij een coach aan om jezelf beter te leren kennen of om over je loopbaan te sparren. In onderling overleg behoort ook het volgen van opleidingen tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op met Clemens van der Werf, bereikbaar via 06 - 13 84 10 10.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie