Met elkaar het verschil maken, zegt Paula

donderdag 18 juli 2019

Deze keer is Paula van Maanen aan het woord. Volgens haar maak je samen het verschil.

Wie ben je?
Paula van Maanen. 31 jaar. Moeder en samenwonend in Soest. Sinds 2012 werkzaam in de financiële wereld en sinds 2014 in het vermogensbeheer. Ik werk voornamelijk bij asset managers en heb door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgebouwd met SimCorp Dimension en projectmatig werken - zowel als business analist als projectmanager.

Waarom heb jij voor Q-Concepts gekozen?
Ik kende Q al een aantal jaar maar wilde niet eerder de overstap maken. Leuke mensen? Hoog kennisniveau? Ervaren seniors die zorgen voor vakinhoudelijke begeleiding? Dat zegt iedereen. Maar, zoals dat vaker gaat werkte ook bij mij de kracht van herhaling en sinds mei 2019 werk ik voor Q als business consultant. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is voor mij heel belangrijk en het is me de afgelopen jaren duidelijk geworden dat men daar bij Q hetzelfde over denkt.

Ik heb voor Q gekozen omdat ik als consultant wil werken die werkelijk een verschil maakt bij haar klanten. Dat kunnen wij door een onderdeel van het team te worden en de verantwoordelijkheid te pakken om resultaten neer te zetten. En weet je het even niet meer? Dan staat er nog een heel team achter je om daarbij te helpen. Daarnaast heeft Q-Advies een flinke groeiambitie voor de komende jaren waar ik aan wil bijdragen én werken er heel veel leuke mensen waardoor werkoverleggen en extra-curriculaire activiteiten niet als werk voelen!

Wat maakt jou blij?
Mijn dag is geslaagd als ik iets heb verbeterd, een probleem heb opgelost of als ik iets nieuws heb geleerd. Mijn ervaring is inmiddels dat er vaak een onderling verband is! In mijn optiek kun je de uitvoer van een project niet los zien van de mensen en dynamiek binnen een organisatie. Als consultant kun je de problematiek duiden en een oplossing aandragen, maar de uiteindelijke borging van die oplossing in de organisatie zorgt voor het wel of niet slagen van een project. Dat lukt alleen als je mensen direct vanaf het begin echt meeneemt in het verandertraject. Ik geloof dat je dáár als consultant het verschil mee kunt maken!

Wil je meer weten over Paula of Q-Concepts, bel dan met Clemens van der Werf op 06-13841010. Neem daarnaast een kijkje op onze website op www.q-concepts.nl/werken-in-advies

Bijlagen

Andere nieuwsberichten

Meer tijd om muziek te maken, zegt Jannemieke!

donderdag 15 oktober 2020

Q-Concepts stijgt naar de 16e plaats in top 30 audit kantoren

woensdag 7 oktober 2020

Zo bereken je carbon footprint van beleggingen, zegt Anne

vrijdag 4 september 2020

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Meer tijd om muziek te maken, zegt Jannemieke!

gepubliceerd op 15 oktober 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!