Met elkaar het verschil maken, zegt Paula

donderdag 18 juli 2019

Deze keer is Paula van Maanen aan het woord. Volgens haar maak je samen het verschil.

Wie ben je?
Paula van Maanen. 31 jaar. Moeder en samenwonend in Soest. Sinds 2012 werkzaam in de financiële wereld en sinds 2014 in het vermogensbeheer. Ik werk voornamelijk bij asset managers en heb door de jaren heen behoorlijk wat ervaring opgebouwd met SimCorp Dimension en projectmatig werken - zowel als business analist als projectmanager.

Waarom heb jij voor Q-Concepts gekozen?
Ik kende Q al een aantal jaar maar wilde niet eerder de overstap maken. Leuke mensen? Hoog kennisniveau? Ervaren seniors die zorgen voor vakinhoudelijke begeleiding? Dat zegt iedereen. Maar, zoals dat vaker gaat werkte ook bij mij de kracht van herhaling en sinds mei 2019 werk ik voor Q als business consultant. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is voor mij heel belangrijk en het is me de afgelopen jaren duidelijk geworden dat men daar bij Q hetzelfde over denkt.

Ik heb voor Q gekozen omdat ik als consultant wil werken die werkelijk een verschil maakt bij haar klanten. Dat kunnen wij door een onderdeel van het team te worden en de verantwoordelijkheid te pakken om resultaten neer te zetten. En weet je het even niet meer? Dan staat er nog een heel team achter je om daarbij te helpen. Daarnaast heeft Q-Advies een flinke groeiambitie voor de komende jaren waar ik aan wil bijdragen én werken er heel veel leuke mensen waardoor werkoverleggen en extra-curriculaire activiteiten niet als werk voelen!

Wat maakt jou blij?
Mijn dag is geslaagd als ik iets heb verbeterd, een probleem heb opgelost of als ik iets nieuws heb geleerd. Mijn ervaring is inmiddels dat er vaak een onderling verband is! In mijn optiek kun je de uitvoer van een project niet los zien van de mensen en dynamiek binnen een organisatie. Als consultant kun je de problematiek duiden en een oplossing aandragen, maar de uiteindelijke borging van die oplossing in de organisatie zorgt voor het wel of niet slagen van een project. Dat lukt alleen als je mensen direct vanaf het begin echt meeneemt in het verandertraject. Ik geloof dat je dáár als consultant het verschil mee kunt maken!

Wil je meer weten over Paula of Q-Concepts, bel dan met Clemens van der Werf op 06-13841010. Neem daarnaast een kijkje op onze website op www.q-concepts.nl/werken-in-advies

Bijlagen

Andere nieuwsberichten

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

dinsdag 13 april 2021

Meerdere uitdagende banen en toch tijd voor het gezin, zegt Karin

woensdag 24 maart 2021

De impact van brexit op de jaarrekening

donderdag 18 maart 2021

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!