Micha van Arkel maakt overstap naar Q-Concepts

donderdag 12 september 2019

Persbericht

Vanaf 1 augustus heeft Q-Concepts haar partnerteam uitgebreid met drs. Micha van Arkel RA.
Micha is ruim 17 jaar als accountant werkzaam en is gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zijn expertise ligt op het vlak van complexe auditopdrachten, controle van diverse financieringsstromen, waardering vastgoed en risicomanagement.

Q-Concepts kiest voor deze nieuwe positie binnen de organisatie om de snelle groei van het bedrijf te borgen en samen met een nieuw te vormen team in de regio Arnhem een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie. 

Met deze uitbreiding wordt de auditpraktijk met name in het oosten van het land verder versterkt. Partner en tevens één van de oprichters van Q-Concepts, Willem van Zutphen, is zeer blij met de nieuwe ontwikkelingen: “We zetten hiermee opnieuw een mooie stap in onze ambities naar de gewenste landelijke dekking van onze specialistische dienstverlening binnen de gezondheidszorg. Met toevoeging van deze jarenlange expertise in combinatie met een nieuw kantoor in Arnhem, zitten we ook letterlijk weer wat dichter bij onze klanten in die regio. Daarnaast geeft de komst van Micha met zijn kennis van de zorg ook weer een boost aan ons healthcare team. Door deze uitbreiding van kennis en capaciteit zijn we nu op alle fronten een voorhoedespeler in de zorgsector.”

Micha is in februari 2002 als assistent gestart bij Deloitte in Arnhem en heeft daar ook zijn studie tot registeraccountant afgerond. Vanaf 2014 was Micha verbonden aan BDO en vanaf 2018 als partner, tevens met een specialisatie in de gezondheidszorg. Micha heeft in zijn loopbaan in de accountancy controles uitgevoerd bij zorgorganisaties, lokale overheden en verzekeraars. Micha: “Een mooie combinatie van branches waardoor ik onder andere veel kennis heb opgedaan ten aanzien van de decentralisaties in de zorg en het nut en de noodzaak van professionalisering van de bedrijfsvoering van organisaties. Naast de rol van controlerend accountant heb ik ook aan tafel gezeten als professioneel-kritische sparringpartner voor bestuur, toezichthouders en controllers.”

Met de overstap naar Q-Concepts per 1 augustus jl. zal hij de opgedane kennis en ervaring gaan inzetten voor het uitbreiden van de dienstverlening aan organisaties in de gezondheidszorg en het opzetten van een nieuwe vestiging in Arnhem. De focus van het nieuwe kantoor zal komen te liggen op accountancy dienstverlening binnen de segmenten Healthcare en MKB. 

other interesting articles

Gedegen branchekennis in nieuwe werkelijkheid

vrijdag 1 december 2017

Gedegen branchekennis van de bouw- en vastgoedsector

woensdag 1 november 2017

Brede kennis van de voedingsmiddelensector

maandag 2 oktober 2017

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Micha van Arkel maakt overstap naar Q-Concepts

gepubliceerd op 12 september 2019

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!