Nieuws

Nieuw hoofdkantoor Q-Concepts!

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  woensdag 21 maart 2018

Q-Concepts Accountancy, Interim en Advies neemt een belangrijke stap voorwaarts met de verhuizing naar een nieuw hoofdkantoor aan industrieterrein De Herven in ’s-Hertogenbosch. Vanaf 26 maart zijn wij gevestigd aan de Reitscheweg 45 in Den Bosch.

Het team van Q-Concepts groeit snel. Inmiddels hebben wij een landelijk team van 70 collega’s die onze klanten bedienen; op locatie en op onze vestigingen. Onze voormalige locatie in het oude weeshuis aan het Hof van Zevenbergen begon echt te klein te worden. De zoektocht naar een nieuw pand nam echter jaren in beslag.

Wij zochten een pand met uitstraling, waar wij de eigen identiteit van Q in kwijt kunnen. Een plek waar wij gasten kunnen ontvangen en het groeiende team van Q-Concepts een plek vindt. Wij hebben een mooie ontvangstruimte en sfeervol ingerichte vergaderruimten, een plek waar collega’s en gasten elkaar kunnen treffen. In onze ruime presentatieruimte trainen wij ons personeel en kunnen wij een mini-seminar of masterclass organiseren. De werkweek sluiten wij af met Q-spirit in onze knusse après skihut, volledig in het teken van de jaarlijkse skitrip met ons team.

In de bijlage treft u onze verhuiskaart aan. Wij verzoeken u vriendelijk onze gegevens aan te passen.

Graag tot ziens aan de Reitscheweg!
Namens directie en medewerkers Q-Concepts

Bijlagen
Verhuisbericht

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie