Nieuws

Q-Concepts Accountancy, Interim & Advies opent haar tweede vestiging in Rotterdam

1 min lezen

Redactie

Redactie  -  zaterdag 14 februari 2015

Q-Concepts is gevestigd in Den Bosch en viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Met vernieuwende concepten in het traditionele accountantsberoep is een flinke groei bewerkstelligd, geheel tegen de stroming in. De organisatie onderscheidt zich door een focus op het leveren van kwaliteit n specifieke sectoren en stapt af van het traditionele high-leverage partnermodel van de grote kantoren. Diensten worden uitsluitend geleverd door ervaren professionals met ten minste 5 jaar werkervaring. Dat komt niet alleen efficiency maar ook de kwaliteit ten goede.

Q-Concepts werkt daarnaast samen met andere accountantskantoren. Niet alleen bij het uitvoeren van controles (het audit-only concept), maar ook ten aanzien van het professionaliseren van de interne compliance-functie. Sleutelwoord in de dienstverlening is samenwerking. Samenwerking met andere kantoren, met ketenpartners en met klanten. Samenwerking gebaseerd op volledig transparante dienstverlening. Daar is behoefte aan in de huidige markt.

Q-Concepts is hiermee een trendzetter. De resultaten spreken voor zich: voor het tweede jaar op rij mocht Q-Concepts zich in 2014 een FD-Gazelle noemen. Opening van een tweede vestiging bij de huidige omvang is een logische vervolgstap.

Vanaf heden bent u van harte welkom aan de Maasstraat 11 – 14 in Rotterdam.

Redactie
Redactie

Bij Qconcepts vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. Daarom schrijven onze Q'ers regelmatig een blog over de sector waarin zij actief zijn of actuele wet- en regelgeving.

Mail Redactie