Benieuwd naar hoe het nou echt is om te werken bij Q?

Neem contact op met een Q’er

Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en we merken dat potentiële werknemers uiteindelijk pas echt inzicht krijgen in hoe het is bij Q door met de mensen te praten die bij ons werken. Wij bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om kennis te maken met onze medewerkers, zodat je op een laagdrempelige manier kunt nagaan waarom het werken bij Q-Concepts hen bevalt en waarom zij hun baan zo leuk vinden. Of gewoon om een keer vrijblijvend te sparren en kijken hoe het er bij ons aan toe gaat.

Neem eens contact op met één van onze medewerkers. Dat kan bijvoorbeeld met Pam, Mark, Joyce of Rik. Zij werken ieder op een andere vestiging en hebben allemaal weer een andere achtergrond. 

Pam Vermaat

Pam Vermaat

manager en RA
8 jaar in audit
Kantoor Den Bosch

Mark Baumler

Mark Baumler

assistent manager en RA in wording
5 jaar in audit
Kantoor Maastricht

Joyce van Nes

Joyce van Nes

manager en RA
10 jaar in audit
Kantoor Rotterdam

Rik Brouwer

Rik Brouwer

manager en RA
10 jaar in audit
Kantoor Arnhem

Nogmaals, geheel vrijblijvend. Je kunt gewoon eens bij hen informeren en je kunt ze alles vragen. Dus app, mail of bel. En een kop koffie drinken kan natuurlijk ook altijd.

Doe de DNA test

Benieuwd of jij bij Q past?

Kom naar een workshop

Liever op een andere manier in contact komen met Q? Kom naar onze workshop Zelfinzicht op basis van Insights Discovery.

Wij willen je namelijk ondersteunen in je ontwikkeling. Deze workshop is kosteloos en geeft meer inzicht in jezelf én anderen. Jij, als professional van de toekomst, maakt het verschil met goede intermenselijke skills. Unieke kans voor jou als (audit) professional!

Met deze workshop willen wij hieraan een bijdrage leveren. Wij bieden jou hier een model om meer zelfinzicht te krijgen en op basis hiervan effectiever te zijn in samenwerken. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen een goed beeld van zichzelf hebben zij ook beter effectieve strategieën kunnen ontwikkelen voor interacties met anderen. Na afloop van de workshop heb jij jouw zelfinzicht vergroot en een actieplan geformuleerd voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je bent altijd welkom op één van onze workshops die we verspreid door het land en door het jaar heen organiseren. De volgende workshop(s):

Iedere professional uit de branche is welkom! Kom jij ook langs? En tip gerust je collega’s en/of vrienden uit je netwerk!

Kom naar een event

Op een evenement is er ook altijd de mogelijkheid om met onze collega’s van gedachten te wisselen. Check hier de agenda. Wij verzorgen een vaktechnische sessie en sluiten daarna af met een borrel. Zo kun je het nuttige met het aangename combineren!

Wil je vrijblijvend in gesprek over jouw carrièremogelijkheden bij Q-Concepts?

Of neem contact op met Clemens van der Werf via clemens.van.der.werf@q-concepts.nl of 06-13841010

Twijfel je nog?

Twijfel je nog en wil je op het gemak nalezen hoe andere Q’ers het werken bij ons ervaren? Check dan de interviews met onze medewerkers of bekijk onze social media kanalen om een indruk te krijgen!

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!