Q-Concepts bewijst dat focus op kwaliteit direct gepaard kan gaan met een hoge klanttevredenheid en kwalitatieve groei.​

FD Gazelle

Vijf achtereenvolgende jaren zijn wij genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Dit betekent dat wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoren! Daarbij vormen financiële gezondheid en een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar de norm. Op het podium heeft Erik van der Most onze vernieuwende kijk op de accountancy branche toegelicht: “Middels onze persoonlijke en pragmatische aanpak met louter senior professionals onderscheiden wij ons in de accountancy markt, waarbij wij in ruime mate steunen op IT.” Ter illustratie lichtte Erik toe hoe het ervaren team van IT-auditors en een data-analist voor het oog onzichtbare zaken uit 'big data' weet te filteren middels Process Mining.

“Daardoor zijn we veel sneller klaar met de controle en leveren we meerwaarde”, aldus Erik. “Zo zijn we onlangs een jarenlang lopende fraude op het spoor gekomen, iets wat je steekproefsgewijs alleen met een gelukstreffer ontdekt. Een mooi voorbeeld dat laat zien hoe ons vak aan het veranderen is. Dat wil niet zeggen dat er straks geen accountants meer zijn. Integendeel! Maar de accountant wordt meer en meer een echte vakman. Cijfers controleren laten we straks door computers doen. De accountant wordt dan vooral een sparringpartner.” Bekijk het filmpje.

NBA

Vanwege onze snelle groei zijn wij in 2017, 2015 en 2013 door de NBA getoetst, waarbij alle dossiers positief zijn beoordeeld. De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) bewaakt de kwaliteit van accountantskantoren door periodiek te toetsen. Normaliter wordt een accountantskantoor eenmaal in de zes jaar getoetst op de opzet, bestaan en werking van het kwaliteitssysteem.

AFM

Q-Concepts beschikt over alle benodigde vergunningen.
Accountantskantoren mogen met de invoering van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) alleen nog wettelijke controles uitvoeren indien zij over een vergunning voor deze dienstverlening beschikken. De AFM-vergunning stelt kwaliteitseisen over deskundigheid en vakbekwaamheid, objectiviteit, integriteit, stelsel van kwaliteitsbeheersing, onafhankelijkheid, geheimhoudingsplicht en beheerste en integere bedrijfsvoering. 


Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

'Woco's zijn mijn passie!', een interview met Boudewijn Daris

gepubliceerd op 18 juni 2018

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Maasstraat 9-11 (The Maze)
  • 3016 DB Rotterdam

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport