Q-Concepts bewijst dat focus op kwaliteit direct gepaard kan gaan met een hoge klanttevredenheid en kwalitatieve groei.

FD Gazelle

Q-Concepts heeft nu voor het zevende achtereenvolgende jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Daar zijn we super trots op! 

De FD Gazellen Awards worden voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Het is de race van de snelste groeiers van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. 

NBA

Vanwege onze snelle groei zijn wij in 2017, 2015 en 2013 door de NBA getoetst, waarbij alle dossiers positief zijn beoordeeld. De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) bewaakt de kwaliteit van accountantskantoren door periodiek te toetsen. Normaliter wordt een accountantskantoor eenmaal in de zes jaar getoetst op de opzet, bestaan en werking van het kwaliteitssysteem.

Internationaal samenwerkingsverband

Ook op internationaal vlak kan Q-Concepts u van dienst zijn. Wij zijn lid van de internationale AGN International organisatie. AGN International bestaat uit 200 leden in meer dan 80 landen, met circa 9000 professionals in dienst. Hiermee beschikken wij over een groot internationaal samenwerkingsverband van lokale specialisten om u land-overstijgend van dienst te zijn. Zo kunnen wij u ondersteunen bij uw audit en jaarrekeningcontrole en helpen wij u snel bij het vinden van een buitenlandse accountant of adviseur. Onderneemt u al over de grens of heeft u internationale ambities? Samen met onze internationale AGN-partners helpen wij ondernemers verder. 

About AGN: AGN International Ltd is a company limited by guarantee registered in England & Wales, number 3132548, registered office 24 Greville Street, London EC1N 8SS, United Kingdom. AGN International Ltd (and its regional affiliates; together "AGN") is a not-for-profit worldwide membership association of separate and independent accounting and advisory businesses. AGN does not provide services to the clients of its members, which are provided by Members alone. AGN and its Members are not in partnership together, they are neither agents of nor obligate one another, and they are not responsible or liable for each other's services, actions or inactions.

Q-Concepts verzorgt door het Cedeo erkende accountancy opleidingen

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Cedeo is in de loop der jaren uitgegroeid tot kenniscentrum én autoriteit op het gebied van HR-trends, onderzoeksmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen moet een aanbieder voldoen aan nauw omschreven kwantitatieve en kwalitatieve criteria.

Voor het NBA (de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) verzorgt Cedeo de periodieke audit van PE-opleidingen. Beroepsbeoefenaars volgen deze opleidingen om aan hun jaarlijkse verplichting voor Permanente Educatie te voldoen. Zo blijven zij bij op hun vakgebied, terwijl Cedeo de kwaliteit van het PE-aanbod bewaakt. Onze Q-pe Academy wordt periodiek geaudit en voldoet aan de kwaliteitseisen.

AFM

Q-Concepts beschikt over alle benodigde vergunningen.
Accountantskantoren mogen met de invoering van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) alleen nog wettelijke controles uitvoeren indien zij over een vergunning voor deze dienstverlening beschikken. De AFM-vergunning stelt kwaliteitseisen over deskundigheid en vakbekwaamheid, objectiviteit, integriteit, stelsel van kwaliteitsbeheersing, onafhankelijkheid, geheimhoudingsplicht en beheerste en integere bedrijfsvoering. 


Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

gepubliceerd op 3 februari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!