Q-Concepts bewijst dat focus op kwaliteit direct gepaard kan gaan met een hoge klanttevredenheid en kwalitatieve groei.​

FD Gazelle

Q-Concepts heeft zes achtereenvolgende jaren op rij een FD Gazellen Award gewonnen. Dit betekent dat wij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland behoren! Daarbij vormen financiële gezondheid en een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar de norm. Op het podium heeft Erik van der Most onze vernieuwende kijk op de accountancy branche toegelicht: “Middels onze persoonlijke en pragmatische aanpak met louter senior professionals onderscheiden wij ons in de accountancy markt, waarbij wij in ruime mate steunen op IT.” Ter illustratie lichtte Erik toe hoe het ervaren team van IT-auditors en een data-analist voor het oog onzichtbare zaken uit 'big data' weet te filteren middels process mining.

“Daardoor zijn we veel sneller klaar met de controle en leveren we meerwaarde”, aldus Erik. “Zo zijn we onlangs een jarenlang lopende fraude op het spoor gekomen, iets wat je steekproefsgewijs alleen met een gelukstreffer ontdekt. Een mooi voorbeeld dat laat zien hoe ons vak aan het veranderen is. Dat wil niet zeggen dat er straks geen accountants meer zijn. Integendeel! Maar de accountant wordt meer en meer een echte vakman. Cijfers controleren laten we straks door computers doen. De accountant wordt dan vooral een sparringpartner.” Bekijk hier het filmpje.

NBA

Vanwege onze snelle groei zijn wij in 2017, 2015 en 2013 door de NBA getoetst, waarbij alle dossiers positief zijn beoordeeld. De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) bewaakt de kwaliteit van accountantskantoren door periodiek te toetsen. Normaliter wordt een accountantskantoor eenmaal in de zes jaar getoetst op de opzet, bestaan en werking van het kwaliteitssysteem.

Internationaal samenwerkingsverband

Ook op internationaal vlak kan Q-Concepts u van dienst zijn. Wij zijn lid van de internationale AGN International organisatie. AGN International bestaat uit 200 leden in meer dan 80 landen, met circa 9000 professionals in dienst. Hiermee beschikken wij over een groot internationaal samenwerkingsverband van lokale specialisten om u land-overstijgend van dienst te zijn. Zo kunnen wij u ondersteunen bij uw audit en jaarrekeningcontrole en helpen wij u snel bij het vinden van een buitenlandse accountant of adviseur. Onderneemt u al over de grens of heeft u internationale ambities? Samen met onze internationale AGN-partners helpen wij ondernemers verder. 

About AGN: AGN International Ltd is a company limited by guarantee registered in England & Wales, number 3132548, registered office 24 Greville Street, London EC1N 8SS, United Kingdom. AGN International Ltd (and its regional affiliates; together "AGN") is a not-for-profit worldwide membership association of separate and independent accounting and advisory businesses. AGN does not provide services to the clients of its members, which are provided by Members alone. AGN and its Members are not in partnership together, they are neither agents of nor obligate one another, and they are not responsible or liable for each other's services, actions or inactions.

Q-Concepts verzorgt door het Cedeo erkende accountancy opleidingen

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Cedeo is in de loop der jaren uitgegroeid tot kenniscentrum én autoriteit op het gebied van HR-trends, onderzoeksmethoden, auditing en kwaliteitsverbetering. Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen moet een aanbieder voldoen aan nauw omschreven kwantitatieve en kwalitatieve criteria.

Voor het NBA (de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) verzorgt Cedeo de periodieke audit van PE-opleidingen. Beroepsbeoefenaars volgen deze opleidingen om aan hun jaarlijkse verplichting voor Permanente Educatie te voldoen. Zo blijven zij bij op hun vakgebied, terwijl Cedeo de kwaliteit van het PE-aanbod bewaakt. Onze Q-pe Academy wordt periodiek geaudit en voldoet aan de kwaliteitseisen.

AFM

Q-Concepts beschikt over alle benodigde vergunningen.
Accountantskantoren mogen met de invoering van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) alleen nog wettelijke controles uitvoeren indien zij over een vergunning voor deze dienstverlening beschikken. De AFM-vergunning stelt kwaliteitseisen over deskundigheid en vakbekwaamheid, objectiviteit, integriteit, stelsel van kwaliteitsbeheersing, onafhankelijkheid, geheimhoudingsplicht en beheerste en integere bedrijfsvoering. 


Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Micha van Arkel maakt overstap naar Q-Concepts

gepubliceerd op 12 september 2019

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!