Zoek jij een nieuwe uitdaging als interim finance professional of wil je onze collega worden?
Of zoekt u een accountant die persoonlijk betrokken is bij uw groei als ondernemer?
Q-Concepts zorgt ervoor dat u de juiste keuzes kunt maken om succesvol te zijn en te blijven in de toekomst.
Dát is ónze ambitie! 

Visie

Bij ons geen partners op de golfbaan, maar juist voorop lopende in de audits en in contact met de ondernemer. Wij werken graag en nauw samen, in een informele setting zonder hiërarchie. Onze senior professionals werken keihard aan uw klanttevredenheid. Onze professionals hebben liefde voor het vak, inhoudelijke sectorkennis en zijn persoonlijk betrokken. Zij verstaan hun vak en weten wat het is om een bedrijf te runnen. Daarom laten wij onze accountants en IT-auditors ook interim-opdrachten doen. Zo blijven zij optimaal voeling houden met de dagelijkse praktijk en zijn zij dé perfecte sparringpartner voor ondernemers.

Kwaliteit

Q staat voor Quality. Wij lopen voorop in de hervormingen binnen de accountancysector en worden gezien als hét accountantskantoor van de toekomst. Wij zijn innovatief, vernieuwend en blijven continu door ontwikkelen. IT speelt hierbij een grote rol. Onze expertise en netwerk stellen wij tot uw beschikking; zo kunt u bijvoorbeeld kosteloos deelnemen aan onze Q-pe Academy. Door onze unieke aanpak met senior professionals (veelal ex-Big4 en met een RA/RE/AA titel) werken wij efficiënt, leveren wij hoge kwaliteit en zijn wij scherp in kosten.
We dare to be different!

Historie

Naast dienstverlener zijn wij ook ondernemer en weten wij als geen ander welke uitdagingen er op uw pad komen. Onze oprichters zijn in 2010 gestart met Q-Concepts. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 65 medewerkers, verspreid over vestigingen in Den Bosch, Rotterdam en Maastricht. Vanuit daar bedienen wij de Nederlandse markt, met uitzondering van het Noorden. Wij bedienen verschillende organisaties; van mkb’ers en woningbouwcorporaties tot grote bedrijven, zorginstellingen en banken & verzekeraars.

Carrière

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Onze professionals werken als adviseur of specialist en dragen direct bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Ons vakmanschap gaat gepaard met vertrouwen en verantwoordelijkheid. Onze medewerkers omschrijven het Q-DNA als: Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Teamgeest.

Wil jij ook carrière maken bij Q-Concepts? Bekijk onze werken bij pagina.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Q-Concepts gaat voor het hoogst haalbare. Een uitstekende kwaliteit van diensten leveren vanuit een intrinsieke motivatie om het publiek belang te dienen. Wij spelen een actieve rol in het maatschappelijk debat waar het integriteit van- en vertrouwen in de accountancy betreft.

Samenwerken

Collega-accountants bieden wij een unieke samenwerkingsvorm. Wij beschikken over een AFM-vergunning en kunnen optreden als tekenend accountant voor uw cliënt. U behoudt de overige dienstverlening bij uw cliënt, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met de zware vergunningsvereisten en compliance voor de uitvoering van (IT) controles. Wij zijn een zuiver audit-only kantoor en respecteren uw bestaande relaties.

Ons managing team en staf

Cor Pijnenburg

Partner

Boudewijn Daris

Partner

Willem van Zutphen

Partner

Martijn Boelhouwers

Partner

Erik van der Most

Directeur

Erwin Tak

Partner

Jos Adriaans

Partner

Arnoud Albada

Partner

Clemens van der Werf

Recruiter

Erik Kalnenek

Partner

Wilko de Vos

Partner

Martijn Lomme

Manager

Heb jij het Q-DNA? Kom dan ons team versterken

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Het is bijna 25 mei 2018, bent u intern al klaar voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming?

gepubliceerd op 29 maart 2018

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Maasstraat 9-11 (The Maze)
  • 3016 DB Rotterdam

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport