Tevreden klanten en relaties vormen de basis van onze snel groeiende organisatie. Onze klantenportefeuille bestaat uit (inter)nationale organisaties in heel Nederland. Organisaties uiteenlopend qua omvang, branche en complexiteit.

Ons uitgangspunt: als iedereen doet waar hij het beste in is, komen wij sneller tot een beter resultaat. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Hieronder een aantal klantcases.

”Q-Concepts heeft een pragmatische aanpak, waardoor de controle van de jaarrekening op een efficiënte en prettige wijze verloopt. Bovendien merk je dat de medewerkers allemaal ervaren mensen zijn.”

”​Het prettige van de samenwerking met Q-Concepts is hun persoonlijke benadering, de pragmatische aanpak en de vlotte communicatie”

”Q-Concepts is een kritische meedenker. Niet het omzetvolume, maar het leveren van kwaliteit voor de klant, staat bij hen voorop!”

”Een betrouwbare businesspartner mét sectorkennis. Ervaren teamleden en korte communicatielijnen, gecombineerd met een persoonlijke en laagdrempelige benadering!”

”Correct, helder en (gelukkig) een tikkeltje eigenwijs. Goed voor de discussie en daarom onderscheidend in de markt!”

”De vak- en branchekennis en de manier van werken maakt snel schakelen mogelijk en draagt bij aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van onze mensen. Zo snijdt het mes aan twee kanten!”

”Met een heldere, persoonlijke en laagdrempelige benadering helpt Q-Concepts onze gehele bedrijfsvoering te verbeteren!”

”Een laagdrempelig betrokken team van senior specialisten maakt dat wij voor elk complex vraagstuk een sparringpartner hebben”

Kunnen we ook u ontzorgen met audits, interim en advies?

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!