Ritmeester

“Q-Concepts heeft een pragmatische aanpak, waardoor de controle van de jaarrekening op een efficiënte en prettige wijze verloopt. Bovendien merk je dat de medewerkers allemaal ervaren mensen zijn.”

Christ van den Hout
Financial Controller

Waarom Q?

Q-Concepts heeft een pragmatische aanpak, waardoor de controle van de jaarrekening op een efficiënte en prettige wijze verloopt. Bovendien merk je dat de medewerkers allemaal ervaren mensen zijn die snel vertrouwd raken met onze bedrijfsprocessen. Hierdoor verloopt de communicatie zeer aangenaam en bieden zij veel toegevoegde waarde als sparringpartner voor onze organisatie. Dit alles ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven in vergelijking met andere accountantskantoren.

Hoe heeft Q-Concepts Ritmeester over de jaren bijgestaan?

Q-Concepts ondersteunt ons op de volgende vlakken:
-Controle van én advies over onze interne en externe financiële verslaglegging en de daar bijbehorende bedrijfsprocessen;
-Het verder optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en interne controles. Zij leveren hiervoor ook eigen tools aan en delen ervaring;
-Advisering over welke mogelijkheden er zijn bij veranderende marktomstandigheden/ontwikkelingen.

Kunnen we u ook ontzorgen op het gebied van accountancy, interim en advies?

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Klanten moeten mij als eerste bellen, zegt Arnoud

gepubliceerd op 25 maart 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!

Zeker in onzekere tijden.

Het zijn bijzondere tijden die de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Voor u, voor ons, voor iedereen. Natuurlijk heeft de gezondheid van u en uw naasten prioriteit. We wensen u daar dan ook veel sterkte en wijsheid bij. Dat deze periode ook de nodige economische impact gaat hebben, is duidelijk. Het effect zal per branche verschillen en niemand kan exact inschatten wat er op korte en langere termijn gaat gebeuren. Hoe dan ook kunnen we het ons voorstellen dat u zorgen en vragen heeft. Zoals altijd staan wij voor u klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten als dit nodig mocht zijn. Weet dat wij er voor u zijn, zeker in deze onzekere tijden.