Stichting Woningbelang

“Een laagdrempelig betrokken team van senior specialisten maakt dat wij voor elk complex vraagstuk een sparringpartner hebben”

Henk Jansen
Manager Bedrijfsvoering

Waarom Q?

Q-Concepts is bekend in de woningbouwcororatiesector en hun team van senior professionals weet precies welke aandachtsgebieden beheerst moeten worden. Ook zijn zij voor ons een sparringpartner voor complexere zaken. De specialisten passen goed in ons team door hun persoonlijke benadering en door hun heldere manier van communiceren met onze stakeholders.

Ondersteuning

Q-Concepts heeft ons op interim basis ondersteund in het jaarrekeningtraject. Vanwege het intensieve traject in voorgaande jaren, personele ontwikkelingen, de belasting van het traject op onze organisatie en de overstap naar een nieuwe accountant hebben wij kundige externe ondersteuning gezocht. Q-Concepts heeft de regie over het jaarrekeningtraject op zich genomen en samen met Woningbelang binnen de planning de jaarrekening gereed gekregen. Daarnaast heeft Q-Concepts ondersteuning geboden op de financiële administratie door personele wijzigingen.

Kunnen we u ook ontzorgen op het gebied van accountancy, interim en advies?

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Klanten moeten mij als eerste bellen, zegt Arnoud

gepubliceerd op 25 maart 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!

Zeker in onzekere tijden.

Het zijn bijzondere tijden die de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Voor u, voor ons, voor iedereen. Natuurlijk heeft de gezondheid van u en uw naasten prioriteit. We wensen u daar dan ook veel sterkte en wijsheid bij. Dat deze periode ook de nodige economische impact gaat hebben, is duidelijk. Het effect zal per branche verschillen en niemand kan exact inschatten wat er op korte en langere termijn gaat gebeuren. Hoe dan ook kunnen we het ons voorstellen dat u zorgen en vragen heeft. Zoals altijd staan wij voor u klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten als dit nodig mocht zijn. Weet dat wij er voor u zijn, zeker in deze onzekere tijden.