Woningstichting de Zaligheden

“Met een heldere, persoonlijke en laagdrempelige benadering helpt Q-Concepts onze gehele bedrijfsvoering te verbeteren!”

Chris Theuws
Directeur - Bestuurder

Waarom Q?

Q-Concepts vervult de functie van onafhankelijke controller en internal auditor binnen de Zaligheden. Zij voeren de werkzaamheden in teamverband uit, waarbij zij naast onze interne medewerkers specialisten inzetten voor de internal audit en de controllersfunctie. Uitgangspunt hierbij is om de organisatie als geheel te verbeteren, effectiever en efficiënter te maken. Vanwege de kennis en ervaring van de woningbouwcorporatiesector en hun persoonlijke en laagdrempelige benadering onderscheiden zij zich direct van hun concurrenten.

Ondersteuning

In 2017 hebben wij Q-Concepts benaderd om de (wettelijk verplichte) rol van onafhankelijke controller te vervullen binnen onze organisatie. Naast het reguliere takenpakket van de controller voeren zij ook de interne controle uit op de primaire processen.

Kunnen we u ook ontzorgen op het gebied van accountancy, interim en advies?

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Klanten moeten mij als eerste bellen, zegt Arnoud

gepubliceerd op 25 maart 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!

Zeker in onzekere tijden.

Het zijn bijzondere tijden die de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Voor u, voor ons, voor iedereen. Natuurlijk heeft de gezondheid van u en uw naasten prioriteit. We wensen u daar dan ook veel sterkte en wijsheid bij. Dat deze periode ook de nodige economische impact gaat hebben, is duidelijk. Het effect zal per branche verschillen en niemand kan exact inschatten wat er op korte en langere termijn gaat gebeuren. Hoe dan ook kunnen we het ons voorstellen dat u zorgen en vragen heeft. Zoals altijd staan wij voor u klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten als dit nodig mocht zijn. Weet dat wij er voor u zijn, zeker in deze onzekere tijden.