Not for profit

Onderwijs

Decentralisatie, deregulering en kostenbesparingen zijn aan de orde van de dag binnen de onderwijssector. Ondernemerschap en adequaat management is nodig voor het, op juiste wijze, aansturen van een onderwijsinstelling. Naast het controleren van uw jaarrekening en bekostigingsgegevens denken wij graag met u mee over het optimaliseren van uw interne processen en het stroomlijnen van de financiële informatievoorziening. Onze sectorspecialist Erik Kalnenek helpt u graag verder.

Lokale overheid

Kostenbesparing en transformatie zijn actuele thema's binnen de lokale overheid. Juist in die transformerende markten zien wij de toegevoegde waarde van de inzet van onze kennis, kunde en pragmatische aanpak. Door te investeren in het aantrekken van ervaren professionals en nieuw talent met gemeentelijke sectorkennis, opgedaan bij de Big Four, hebben wij een stabiele basis in huis gehaald voor de (Assurance)dienstverlening aan klanten uit deze sector. Door te blijven investeren in kennis en kwaliteit gaan wij onze positie in dit marktsegment verder uitbouwen. Erik Kalnenek vertaalt actuele ontwikkelingen en inzichten naar gerichte adviezen en praktische ondersteuning voor uw organisatie.

Verenigingen & Stichtingen

Verenigingen & Stichtingen vallen onder specifieke wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de Wet normering topinkomens (WNT). Bij Q-Concepts weten we alles van RJ 640 (organisaties zonder winststreven) en RJ 650 (fondsenwervende organisaties). We hebben ook veel ervaring met (Europese) subsidie controles. Kortom, ook als vereniging of stichting bent u bij Q-Concepts aan het juiste adres. Bel Tim Kolen voor nadere informatie.

Betaald Voetbalorganisaties

Q-Concepts is controlerend accountant bij 8 Betaald Voetbalorganisaties. Wij hebben daarmee een stevige expertise opgebouwd binnen deze branche. Deze specialisatie past bij goed ons omdat wij met complexe vraagstukken kunnen omgaan, inclusief de nauwe betrokkenheid bij stakeholders van de clubs. Onze sectorspecialist is Wilko de Vos, hij en zijn team helpen u graag. Bel Wilko dus vooral bij vragen of de behoefte aan deskundige ondersteuning.

Referenties

Tevreden klanten en relaties vormen de basis van onze organisatie. Hier treft u een greep uit onze klantenportefeuille.

Meer weten over onze not for profit dienstverlening?

Neem contact op met Tim Kolen.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

gepubliceerd op 3 februari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

  • Poststraat 8
  • 6135 KR Sittard

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

  • Burgemeester Stramanweg 101
  • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!