Vacature Assistant Manager Healthcare - Den Bosch

Wil jij senior professionals als collega en dichtbij je klant staan? En wil jij een betere accountant worden door aan beide kanten van de tafel te kunnen werken?

Wat ga je doen

Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de controle van de jaarrekening en de interne beheersingsmaatregelen bij organisaties binnen healthcare. En je laat zien dat jij je bewust bent van het publiek belang van onze werkzaamheden. Wat is dan wel anders? Je werkt vanuit een andere filosofie en in een omgeving met senior professionals. Daardoor sta je dichtbij je klant en kan je naast audits met interim- en adviesopdrachten aan de slag. Wij zijn ervan overtuigd dat jij daardoor een betere accountant wordt.

Functie-eisen

Als Assistant Manager Healthcare voldoe je aan de volgende eisen:

 • Een RA-titel of studerend voor;
 • 4 tot 6 jaar ervaring binnen accountancy;
 • Achtergrond bij top 5 accountantskantoren;
 • Ervaring binnen Healthcare;
 • Professioneel-kritisch, praktisch ingesteld en ondernemend;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een ondernemende en betrokken vakman/-vrouw die gericht is op kwaliteit, positieve energie brengt, aandacht heeft voor klanten en collega’s en prestatie met plezier wil combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 40 uur per week. Minder is bespreekbaar. Het vaste salaris ligt tussen € 37K en € 73K per jaar (op fulltime basis). Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Wij bieden een jaarcontract met het vooruitzicht van een vaste aanstelling. De standplaats is Den Bosch. Omdat je veel naar klanten zult gaan, stellen wij ook een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij ruimte voor thuiswerken en stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, competenties en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Het team

Je komt terecht in het team Healthcare. Het team bestaat uit 10 professionals die over heel Nederland controles uitvoeren bij organisaties in de GGZ en VVT. Het team is in opbouw en wil groeien, onder meer door breder binnen zorg actief te worden.

We dare to be different

Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur, mede gevormd door onze Brabantse roots. Maar je ziet het ook in onze structuur. We werken met senior professionals, zodat je met je eigen klanten aan de slag kunt gaan en niemand hoeft te begeleiden.

We zijn met 65 gepassioneerde professionals die vanuit 3 vestigingen werken en groeien sterk. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, hangt af van de verantwoordelijkheid die je pakt (en niet van je vlieguren of een titel). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en senior managers met een big 4 achtergrond, de Q-Academy en doorlopende leerlijnen. En als je wilt, kan je aan de slag gaan met interim- en adviesopdrachten. En als je senior manager wilt worden, gaan we daar mee aan de slag. Zo geef je zelf sturing aan je eigen loopbaan.

En, last but not least, wij koesteren jouw werk-privé balans. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Do you dare to be different?

Neem dan contact op met onze recruiter Clemens van der Werf op nummer 06-13841010 of recruitment@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet meteen, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam en Maastricht).

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Assistant Manager Healthcare

Werken bij Q-Concepts?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Jouw collega's zijn senior professionals, veelal met een Big4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt en onderscheidt van andere kantoren? Bel onze recruiter of bekijk onze vacatures.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid, inzet en betrokkenheid onderscheiden wij ons in de markt en zorgen wij voor het ontwikkelen van mensen en organisaties. Wij koesteren een open en informele cultuur en zijn gericht op samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis. Ook na het behalen van de RA titel kunnen zij bij ons blijven ontwikkelen, bijv. via interim-opdrachten, ons talentmanagement programma en onze PE Academy. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Plezier en balans werk-privé vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom maken we veel lol, waken we voor overuren en hebben we een uitgebreide activiteitenkalender met voor ieder wat wils.

Recruiter aan het woord

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik zorg ervoor dat jij over de juiste informatie komt te beschikken. En dat jij in ons gesprek jezelf kan zijn. Op basis daarvan bepalen wij samen of jij bij Q op je plek bent. Of dat een andere stap in je loopbaan beter past. Want dat is mijn doel: jou leren kennen en kijken of er voor beide partijen een perfecte match is. Waar ik in een gesprek op let? Eigenlijk vooral of je zelfbewust, kritisch en open bent. En of je voorbereid bent en positieve energie inbrengt. Hierin herken ik of je bij Q past en bij ons gelukkig gaat worden. Meer weten of gewoon eens over je loopbaan sparren? Bel gerust (mag ook in de avonduren) of neem een kijkje bij onze vacatures.

Medewerker aan het woord

Q-Concepts anders? Ik geloofde het eerst niet… “Werken met senior professionals, een goede balans werk-privé en werken zoals jij dat wilt.” Het klonk bijna te mooi om waar te zijn. Maar omdat mijn nieuwsgierigheid was gewekt, ben ik op gesprek gegaan. Wat bleek? Circa 65% is RA/AA, de gemiddelde werkervaring is 11 jaar, er is nauwelijks verloop en er is veel aandacht voor kwaliteit. De sfeer is informeel en de partners zijn erg toegankelijk. Na mijn kennismaking met Q was ik overtuigd en heb ik de overstap gemaakt. Ik werk nu met collega’s met verstand van zaken en met wie ik kan lachen. Er zijn volop mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen, oa door het uitvoeren van interim finance opdrachten. En door de goede balans en leuke samenstelling van werkzaamheden, heb ik aan het einde van de dag nog voldoende tijd en energie over voor mijn privé-bezigheden.


Marketing & Sales Medewerker

 • Locatie: Den Bosch
 • Branche: Accountancy, Interim & Advies
 • Gewenste ervaring: 2 tot 5 jaar ervaring binnen marketing, communicatie en/of sales

Bekijk deze vacature

Vestigingsleider Arnhem - Nijmegen

 • Locatie: Arnhem / Nijmegen
 • Branche: Groot MKB
 • Gewenste ervaring: > 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze vacature

Manager Healthcare

 • Locatie: Rotterdam
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze vacature

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Q-Concepts is een witte raaf volgens Clemens!

gepubliceerd op 31 december 2018

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

 • Reitscheweg 45
 • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

 • Australiëlaan 9
 • 6199 AA Maastricht-Airport