Vacature (Junior) Office Medewerker - Den Bosch

Houd jij van positief-kritische accountants en een groeiend bedrijf? En blijf je nauwkeurig als er deadlines zijn?

Wat ga je doen
Je ondersteunt onze professionals en je bent onderdeel van de backoffice (van het plannen van afspraken tot het verwerken van mail). Je verzorgt de receptietaken en regelt een aantal facilitaire zaken. En je ondersteunt bij het opstellen en versturen van belangrijke documenten voor accountants, zoals opdrachtbevestigingen en jaarrekeningen.

Functie-eisen
Als Office Medewerker voldoe je aan de volgende eisen:

- Minimaal afgeronde MBO opleiding;
- 0 tot 3 jaar werkervaring;
- Kennis van MS Office;
- Representatief en collegiaal;
- Nauwkeurig en gestructureerd;
- Stressbestendig en oplossingsgericht;
- Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een ondernemende en betrokken vakman/-vrouw die gericht is op kwaliteit, positieve energie brengt, aandacht heeft voor klanten en collega’s en prestatie met plezier wil combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week. Het salaris is marktconform. Wij bieden een jaarcontract met het vooruitzicht van een vaste aanstelling. De standplaats is Den Bosch.

Het team
Je komt terecht in het team Staf. Het team bestaat uit 5 senior professionals. Zij helpen onze eigen organisatie met diverse backoffice zaken, onder andere HR, compliance, IT en finance.

We dare to be different
Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur, mede gevormd door onze Brabantse roots. Maar je ziet het ook in onze structuur. We werken met senior professionals, zodat zij met hun eigen klanten aan de slag kunnen gaan en niemand hoeven te begeleiden. We zijn met 65 gepassioneerde professionals die vanuit 3 vestigingen werken en groeien sterk.

Interesse of meer weten?
Neem dan contact op met onze recruiter Clemens van der Werf op nummer 06-13841010 of recruitment@q-concepts.nl. Of stuur je CV en motivatie.

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Office Medewerker

Werken bij Q-Concepts?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Jouw collega's zijn senior professionals, veelal met een Big4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt en onderscheidt van andere kantoren? Bel onze recruiter of bekijk onze vacatures.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid, inzet en betrokkenheid onderscheiden wij ons in de markt en zorgen wij voor het ontwikkelen van mensen en organisaties. Wij koesteren een open en informele cultuur en zijn gericht op samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis. Ook na het behalen van de RA titel kunnen zij bij ons blijven ontwikkelen, bijv. via interim-opdrachten, ons talentmanagement programma en onze PE Academy. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Plezier en balans werk-privé vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom maken we veel lol, waken we voor overuren en hebben we een uitgebreide activiteitenkalender met voor ieder wat wils.

Recruiter aan het woord

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik zorg ervoor dat jij over de juiste informatie komt te beschikken. En dat jij in ons gesprek jezelf kan zijn. Op basis daarvan bepalen wij samen of jij bij Q op je plek bent. Of dat een andere stap in je loopbaan beter past. Want dat is mijn doel: jou leren kennen en kijken of er voor beide partijen een perfecte match is. Waar ik in een gesprek op let? Eigenlijk vooral of je zelfbewust, kritisch en open bent. En of je voorbereid bent en positieve energie inbrengt. Hierin herken ik of je bij Q past en bij ons gelukkig gaat worden. Meer weten of gewoon eens over je loopbaan sparren? Bel gerust (mag ook in de avonduren) of neem een kijkje bij onze vacatures.

Medewerker aan het woord

Q-Concepts anders? Ik geloofde het eerst niet… “Werken met senior professionals, een goede balans werk-privé en werken zoals jij dat wilt.” Het klonk bijna te mooi om waar te zijn. Maar omdat mijn nieuwsgierigheid was gewekt, ben ik op gesprek gegaan. Wat bleek? Circa 65% is RA/AA, de gemiddelde werkervaring is 11 jaar, er is nauwelijks verloop en er is veel aandacht voor kwaliteit. De sfeer is informeel en de partners zijn erg toegankelijk. Na mijn kennismaking met Q was ik overtuigd en heb ik de overstap gemaakt. Ik werk nu met collega’s met verstand van zaken en met wie ik kan lachen. Er zijn volop mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen, oa door het uitvoeren van interim finance opdrachten. En door de goede balans en leuke samenstelling van werkzaamheden, heb ik aan het einde van de dag nog voldoende tijd en energie over voor mijn privé-bezigheden.


Marketing & Sales Professional

 • Locatie: Den Bosch
 • Branche: Accountancy, Interim & Advies
 • Gewenste ervaring: 3 tot 7 jaar ervaring binnen marketing & sales

Bekijk deze vacature

Vestigingsleider Arnhem - Nijmegen

 • Locatie: Arnhem / Nijmegen
 • Branche: Groot MKB
 • Gewenste ervaring: > 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze vacature

Manager Healthcare

 • Locatie: Den Bosch
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze vacature

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Interview Tim Kolen, specialist Verenigingen & Stichtingen bij Q-Concepts

gepubliceerd op 10 december 2018

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

 • Reitscheweg 45
 • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2908 LH Capelle aan den IJssel

Maastricht

 • Australiëlaan 9
 • 6199 AA Maastricht-Airport