Vacature Senior Associate Woningcorporaties – Den Bosch

Wil jij senior professionals als collega en volop profiteren van hun ervaring? En wil jij de beste accountant worden en tegelijkertijd voldoende tijd en energie hebben voor jouw privéleven?

Wat ga je doen

Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de controle van de jaarrekening en de interne beheersingsmaatregelen bij woningcorporaties. En je laat zien dat jij je bewust bent van het publiek belang van onze werkzaamheden. Wat is dan wel anders? Je werkt vanuit een andere filosofie en in een omgeving met senior professionals. Daardoor sta je dichtbij je klant en kan je naast audits met interim- en adviesopdrachten aan de slag. Wij zijn ervan overtuigd dat jij daardoor een betere accountant wordt.

Functie-eisen

Als Senior Associate voldoe je aan de volgende eisen:

 • Theoretisch deel van RA-studie afgerond;
 • 3 tot 4 jaar ervaring binnen accountancy;
 • Achtergrond bij top 5 accountantskantoren;
 • Ervaring binnen woningcorporaties;
 • Professioneel-kritisch, praktisch ingesteld en ondernemend;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een ondernemende en betrokken vakman/-vrouw die gericht is op kwaliteit, positieve energie brengt, aandacht heeft voor klanten en collega’s en prestatie met plezier wil combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 40 uur per week. Minder is bespreekbaar. Het vaste salaris ligt tussen € 30K en € 63K per jaar (op fulltime basis). Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Wij bieden een jaarcontract met het vooruitzicht van een vaste aanstelling. Omdat je veel naar klanten zult gaan, stellen wij ook een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij ruimte voor thuiswerken en stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, competenties en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Het team

Je komt terecht in het team Woningcorporaties. Het team bestaat uit 5 professionals die over heel Nederland controlewerkzaamheden en interim-opdrachten uitvoeren bij kleine en middelgrote woningcorporaties (niet OOB plichtig). Het team bestaat voornamelijk uit (senior) managers die klanten en collega's graag laten groeien. Er is dus voldoende tijd en aandacht voor jou.

We dare to be different

Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur, mede gevormd door onze Brabantse roots. Maar je ziet het ook in onze structuur. We werken met senior professionals, zodat je met je eigen klanten aan de slag kunt gaan en niemand hoeft te begeleiden.

We zijn met 65 gepassioneerde professionals en groeien sterk. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en senior managers met een big 4 achtergrond, de Q-Academy en doorlopende leerlijnen. En als je wilt, kan je aan de slag gaan met interim- en adviesopdrachten. En als je senior manager wilt worden, gaan we daar mee aan de slag. Zo geef je zelf sturing aan je eigen loopbaan.

En, last but not least, wij koesteren jouw werk-privé balans. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Do you dare to be different?

Neem dan contact op met onze recruiter Clemens van der Werf op nummer 06-13841010 of recruitment@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet meteen, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam en Maastricht).

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Senior Associate Woningcorporaties

Werken bij Q-Concepts? Van vinken naar vonken!

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. Én als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Jouw collega's zijn senior professionals, veelal met een Big4 achtergrond. Wij jij ze ontmoeten en weten waarom carrière maken bij Q-Concepts zo interessant en anders is dan bij andere bureaus? Bekijk hier al onze vacatures. Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar nieuw talent. 

Het Q-DNA

Bij ons gaat hard werken samen met humor op de werkvloer. Wij kennen een open cultuur, gericht op kwaliteit. Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Teamgeest. Wij werken graag en nauw samen, in een informele setting zonder hiërarchie. Collega’s kiezen bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele teams hebben. Fun vinden we belangrijk en daarom hebben we een uitgebreide activiteitenkalender met voor ieder wat wils.

Recruiter aan het woord

Vind je carrière perspectief belangrijk? Streef je een goede werk-privé balans na? Wil je graag een kijkje aan de andere kant van de tafel krijgen? Wij geloven erin dat we als team succesvoller zijn door te luisteren naar de behoeften van onze mensen. Bij ons stopt het niet bij luisteren; samen met jou bepalen wij hoe je jouw loopbaan invulling geeft. Bijvoorbeeld door naast jouw rol in de accountancy in tijdelijke interim opdrachten te werken. Juist dat maakt werken bij Q anders!

Medewerker aan het woord

Ik heb voor Q-Concepts gekozen omdat de filosofie en de cultuur anders zijn. Wij werken alleen met senior professionals en de kwaliteit is aantoonbaar hoog. En Q-Concepts wil voorop lopen in het vak en dagelijks bij haar klanten zijn. Wij ontwikkelen dus steeds nieuwe dingen waar onze klanten wat aan hebben en ik bouw waardevolle relaties op. Verder zijn de partners nauw betrokken bij mijn dossiers en ontwikkeling. En zij houden, net als ik, van informeel contact en humor. Daardoor krijg ik het beste van 2 werelden. Ik kan profiteren van de kennis van mijn collega’s en ik krijg de kans om intensief met mijn klanten samen te werken. Dit stimuleert mij enorm om een stap extra te zetten en voor maximale klanttevredenheid te gaan.

Manager Healthcare

 • Locatie: Den Bosch
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze vacature

Manager Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze vacature

Senior Associate

 • Locatie: Rotterdam
 • Branche: Groot MKB
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen accountancy

Bekijk deze vacature

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Het is bijna 25 mei 2018, bent u intern al klaar voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming?

gepubliceerd op 29 maart 2018

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

 • Reitscheweg 45
 • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

 • Maasstraat 9-11 (The Maze)
 • 3016 DB Rotterdam

Maastricht

 • Australiëlaan 9
 • 6199 AA Maastricht-Airport