Financieel Adviseur CFO
Ondersteun jij de CFO met financiële raad en daad zodat de onderneming verder kan groeien? En wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen door advies en interim te combineren?

Wat ga je doen
Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je ondersteunt de ondernemer of de directie in het kader van de jaarrekening. Je denkt risicogericht en je houdt rekening met de standaard 4410. En je laat zien dat jij je bewust bent van het publiek belang van onze werkzaamheden. Wat is dan wel anders? Je werkt vanuit een andere filosofie, een informele cultuur en in een omgeving met senior professionals. Daardoor sta je dichtbij je klant. Naast complex samenstellen bestaat je praktijk uit interim-opdrachten en financieel advies. Wij verwachten dat complex samenstellen naar de achtergrond zal verdwijnen en de focus komt te liggen op de rol van adviseur en regisseur. Je adviseert MKB en familiebedrijven met uiteenlopende financiele vraagstukken, zoals financieringen, aandelentransacties, pensioen, rapportages, bedrijfsmodellen en -waarderingen, herstructureren, BI tooling etc. En je hebt het netwerk om de ondernemer met de juiste specialisten in contact te brengen. Dat is waar jij je toegevoegde waarde hebt.

Wat vragen wij
Als Financieel Adviseur CFO breng je de volgende mee:

 • Een AA-titel of studerend daarvoor;
 • > 4 jaar ervaring binnen accountancy;
 • Ervaring bij top 10 accountantskantoor is een pre;
 • Ervaring binnen MKB en familiebedrijven;
 • Professioneel-kritisch, praktisch ingesteld en ondernemend;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open en nuchtere houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Het team
Je komt terecht in het team CFO Advies. Het team bestaat uit 4 MKB specialisten. Hun praktijk is een mix van complexe jaarrekeningen, interim-opdrachten en financieel advies. De komende periode zal het team groeien en zal het accent komen te liggen bij interim-opdrachten en financieel advies. Deze diensten zullen worden aangeboden vanuit 5 pijlers: Funding & Finance, Data & IT, Accounting & Reporting, HRM & Payroll en Strategy & Risk.

Deze rol leent zich uitstekend voor professionals die uit de traditionele accountantspraktijk komen en de volgende stap willen maken. Binnen Q-Concepts besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van het team en wij geven jou de tijd en de tools om de nieuwe rol en de nieuwe manier van werken eigen te maken.

Wil je meer lezen over hoe het team zicht ontwikkelt? Lees dan het interview met Robert Verhoeks: Snelle groei daagt de CFO uit, zegt Robert

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week. Het vaste salaris is marktconform (in vergelijking met big 4). Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Wij bieden een vaste aanstelling. De standplaats is Den Bosch. Omdat je veel naar klanten zult gaan, stellen wij ook een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, competenties en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Wij doen het anders
Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur, mede gevormd door onze Brabantse roots. Maar je ziet het ook in onze structuur. We werken met senior professionals, zodat je met je eigen klanten aan de slag kunt gaan en niemand hoeft te begeleiden.

We zijn met 100 gepassioneerde professionals die vanuit 5 vestigingen werken en groeien sterk. Wij zetten jou en je ontwikkeling centraal. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, bepaal je zelf en hangt af van de verantwoordelijkheid die je wilt pakken (en niet van je uren of een titel). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers met een big 4 achtergrond en onze WOW Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn. En als je wilt, kan je aan de slag gaan met interim- en adviesopdrachten. En als je partner wilt worden, gaan we daar mee aan de slag. Zo geef je zelf sturing aan je leven en loopbaan.

Verder hebben wij geen vacatures. Wij geloven dat het werk vanzelf volgt als je de juiste mensen hebt. Daarom nemen wij iedere audit professional aan die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. Dat zorgt voor de perfecte match en ruimte in de planning. 

En, last but not least, wij koesteren jouw werk-privé balans. Jij bepaalt dus zelf hoeveel uren je maakt. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Heb jij het Q-DNA?
Neem dan contact op met onze recruiter Juliette de Gouw op nummer 06-82112054 (bellen of WhatsApp), via LinkedIn of recruitment@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam).

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Financieel Adviseur CFO

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een vaktechnisch overleg, een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Geen vacatures, wel alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij hebben geen vacatures, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken plek voor iedere professional die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. En ruimte in de planning vinden eigenlijk wel prettig.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB, Food, Retail en Fashion
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Manager Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB, Retail, Food en Fashion
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Zo bereken je carbon footprint van beleggingen, zegt Anne

gepubliceerd op 4 september 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

 • Australiëlaan 9
 • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!