Financieel Adviseur Healthcare

Wil jij als expert in finance en healthcare in verschillende keukens kijken? En wil jij in een team werken waar kwaliteit en aandacht centraal staan? Lees dan verder of neem contact op met iemand uit het team of onze recruiter. Wij hebben nl. geen vacatures. Dat betekent dat wij doorlopend goede mensen aannemen en jij altijd contact kan opnemen als je interesse hebt of meer wilt weten.

Wat ga je doen

Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je bent verantwoordelijk voor finance projecten en/of de financiële planning en control-cyclus bij organisaties binnen healthcare (vooral zorginstellingen). Je voorziet deze organisaties van advies en helpt hen met de implementatie van beleid en veranderingen. Wat is dan wel anders? Je werkt vanuit een andere filosofie en in een omgeving met senior professionals. Wij kennen de behoefte van de klant, wij hebben alle kennis in huis en nemen de volle verantwoordelijkheid voor het project. Zo zorgen wij met het team en samen met de klant voor de beste oplossing. En wij geloven dat presteren en leren prima samengaan. En zo zorgen wij er ook voor dat jij een betere consultant wordt.

Wat vragen wij

Als Financieel Adviseur Healthcare breng je het volgende mee:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • > 4 jaar ervaring binnen finance;
 • Expert in healthcare of bereid dit te worden;
 • Ervaring binnen consultancy is een pré;
 • Professioneel-kritisch, analytisch en ondernemend;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open en nuchtere houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 40 uur per week. Minder is bespreekbaar. Het vaste salaris wordt in overleg vastgesteld en is passend bij de rol. Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Wij bieden een vaste aanstelling. Je bent veel bij klanten. Daarom stellen wij een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn een erkende PE-instelling.

Deze functie vind je op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Wij doen het anders

De adviseurs en interim professionals van Q-Concepts staan voor samenwerken. Waarde toevoegen door nauw bij elkaar betrokken te zijn, mét de klant! Wij zijn bereid dieper te graven en verder te denken buiten de kaders van de opdracht, verwachtingen te overtreffen. Onze adviseurs zijn dedicated en werken van binnenuit bij de klant. Niet alleen om rapporten op te leveren, maar om kansen te creëren. 

We zijn met 115 gepassioneerde professionals en groeien sterk. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, hangt af van de verantwoordelijkheid die je pakt (en niet enkel van je vlieguren). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers met een big 4 / A-merk consultancy achtergrond en onze WOW-Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn. En als je wilt, kan je aan de slag gaan met interim- en adviesopdrachten. En als je partner wilt worden, gaan we daar mee aan de slag. Zo geef je zelf sturing aan je leven en loopbaan.

Verder houden wij van ruimte in de planning. En wij geloven dat het werk vanzelf volgt als je de juiste mensen hebt. Daarom nemen wij het hele jaar door finance professionals aan die in de teamopbouw passen en het Q-DNA hebben.

En, last but not least, wij zetten jou centraal en laten je werken zoals je wil. Want als het met jou goed gaat, gaat het met ons ook goed. En wij geloven dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Heb jij het Q-DNA of meer weten?

Neem dan contact op met Jos Adriaans via 06-15056228 / jos.adriaans@q-concepts.nl of Juliette de Gouw via 06-82112054 / juliette.de.gouw@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Tijdens de kennismaking ontmoet je 3 tot 4 mensen uit het team en heb je zelf invloed op wie je spreekt. De gesprekken plannen we op 2 momenten. En zodra het van beide kanten duidelijk is dat er een match is, dan gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Financieel Adviseur Healthcare

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij houden van ruimte in de planning, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken het hele jaar door ruimte voor professionals die in de teamopbouw passen en het Q-DNA hebben.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord of Interviews met Q-ers. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit - Private Companies

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB (oa Food, Retail, Fashion en Agro)
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Assistant Manager Audit - Healthcare

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 4 tot 6 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit - Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

 • Poststraat 8
 • 6135 KR Sittard

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!