Financieel Adviseur Woningcorporaties

Wil jij binnen verschillende woningcorporaties tijdelijk onderdeel zijn van het financiële team en je daardoor breder ontwikkelen? Ben je toe aan een afwisselende rol met op de achtergrond toch de ondersteuning van een vast en gezellig team? Bij ons krijg je de kans om deze rol te vervullen in een team waar betrokkenheid en kwaliteit centraal staan. Is je interesse gewekt? Lees dan verder of neem contact op met iemand uit het team of met onze recruiter.

Wat ga je doen

Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je vervult tijdelijke rollen als financial controller, concerncontroller, financieel adviseur of P&C-medewerker/manager bij een woningcorporatie. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden. Je voorziet woningcorporaties van advies en helpt hen met de financiële huishouding.

Wat is dan wel anders? Doordat je dit op interim-basis doet, is je werk erg afwisselend waardoor je een breed ontwikkelingstraject hebt. Je werkt steeds in afwisselende teams bij de opdrachtgever, maar bij Q-Concepts kom je terecht in een hecht en zelfsturend team in een omgeving met senior professionals. Het team wil groeien en zoekt een professional die het leuk vindt om daar aan bij te dragen. Door die sterke groei kun je snel veel verantwoordelijkheid pakken en kan je positie meegroeien met het team. Doordat je de mogelijkheid krijgt om veel verschillende woningcorporaties te zien, kun je jezelf ontwikkelen tot een volwaardig adviseur. Die ontwikkeling wordt gefaciliteerd door ons team van senior professionals. Daarnaast kennen wij de markt en hebben we een sterke sectorkennis. 

Wat vragen wij

Als Financieel Adviseur Woningcorporaties breng je het volgende mee:

 • Minimaal HBO opleiding;
 • > 3 jaar ervaring binnen finance;
 • Ervaring met woningcorporaties is een must;
 • Ervaring met financieel pakket "WALS" is een pré;
 • Professioneel-kritisch, analytisch en ondernemend;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open en nuchtere houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 24 tot 40 uur per week. Het vaste salaris wordt in overleg vastgesteld en is passend bij de rol. Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Wij bieden een vaste aanstelling. Je bent veel bij klanten. Daarom stellen wij een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn een erkende PE-instelling.

Deze functie vind je op al onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Wij doen het anders

De adviseurs en interim professionals van Q-Concepts staan voor samenwerken. Waarde toevoegen door nauw bij elkaar betrokken te zijn, mét de klant! Wij zijn bereid dieper te graven en verder te denken buiten de kaders van de opdracht, verwachtingen te overtreffen. Onze adviseurs zijn dedicated en werken van binnenuit bij de klant. Niet alleen om rapporten op te leveren, maar om kansen te creëren. 

We zijn met 100 gepassioneerde professionals die vanuit 5 vestigingen werken en groeien sterk. Wij zetten jou en je ontwikkeling centraal. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, hangt af van de verantwoordelijkheid die je pakt (en niet van je uren of een titel). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers (met sterke sectorkennis en een A merk consultancy achtergrond) en onze WOW Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn. En als je manager of partner wilt worden, gaan we daar mee aan de slag. Zo geef je zelf sturing aan je leven en eigen loopbaan.

Verder hebben wij geen vacatures. Wij geloven dat het werk vanzelf volgt als je de juiste mensen hebt. Daarom nemen wij iedere finance professional aan die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. Dat zorgt voor de perfecte match en ruimte in de planning.

En, last but not least, wij koesteren jouw werk-privé balans. Je bepaalt dus zelf hoeveel uren je maakt. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Heb jij het Q-DNA?

Neem dan contact op met onze recruiter Juliette de Gouw op nummer 06-82112054 (bellen of WhatsApp), via LinkedIn (profiel Juliette) of recruitment@q-concepts.nl. Of neem contact op met iemand uit het team, te weten Mark van Bruxvoort op 06-11423598 (bellen of WhatsApp). Een CV of motivatiebrief hoeft niet, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Tijdens de kennismaking ontmoet je 3 tot 4 mensen uit het team en heb je zelf invloed op wie je spreekt. De gesprekken plannen we op 2 momenten. En zodra het van beide kanten duidelijk is dat er een match is, dan gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Financieel Adviseur Woningcorporaties

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Geen vacatures, wel alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij hebben geen vacatures, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken plek voor iedere professional die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. En ruimte in de planning vinden eigenlijk wel prettig.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit - Private Companies

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB (oa Food, Retail, Fashion en Agro)
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Assistant Manager Audit - Healthcare

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 4 tot 6 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit - Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

gepubliceerd op 3 februari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

 • Poststraat 8
 • 6135 KR Sittard

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!