Investment Management Specialist

Wil jij als expert in Investment Management in verschillende keukens kijken en de brug slaan tussen business en IT? En wil jij in een team werken waar kwaliteit en aandacht centraal staan? Lees dan verder of neem contact op met iemand uit het team of onze recruiter. Wij hebben nl. geen vacatures. Dat betekent dat wij doorlopend goede mensen aannemen en jij altijd contact kan opnemen als je interesse hebt of meer wilt weten.

Wat ga je doen

Je bent de regisseur van veranderingen bij diverse organisaties binnen Investment Management. Je slaat de brug tussen business en IT en zorgt voor de implementatie van veranderingen in IT sytemen, zoals SimCorp Dimension, Charles River of Fidessa. Hieronder valt de vertaling van business requirements naar oplossingen en processen, de vervanging van huidige systemen, de inrichting van het systeem, het implementeren van upgrades en het voorbereiden van en uitvoeren van testactiviteiten. Daarnaast ben je de rechterhand van de projectmanager.

Wat vragen wij

Als Investment Management Specialist breng je het volgende mee:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • > 4 jaar ervaring binnen consultancy en/of projectmanagement;
 • Expert in SimCorp Dimension, Charles River of ander relevant IT systeem;
 • Kennis van de investment management cycle;
 • Professioneel-kritisch, analytisch en ondernemend;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open en nuchtere houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 32 tot 40 uur per week. Het vaste salaris is marktconform. Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Wij bieden een vaste aanstelling. De standplaats is Amsterdam, je bent veel bij klanten door heel Nederland. Daarom stellen wij een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Het team

Je komt terecht in het team Interim & Advies / Banking & Investments. Het team bestaat uit 10 professionals die over heel Nederland adviesopdrachten binnen Investment Management uitvoeren. Het team is op zoek naar een professional die het leuk vindt zichzelf te (blijven) ontwikkelen en om samen de business te laten groeien. Het team bestaat hoofdzakelijk uit managers met veel expertise die er graag voor anderen zijn. Er is dus voldoende tijd en aandacht voor jou.

Wij doen het anders

Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur en bedrijfsfilosofie. Maar het is ook concreet verankerd in onze structuur en bedrijfsmodel. We werken met senior professionals in zelfsturende teams, het credo is ‘werken zoals je wil’ op basis van je eigen ambities.

We zijn met 115 gepassioneerde professionals en groeien sterk. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, hangt af van de verantwoordelijkheid die je pakt (en niet enkel van je vlieguren). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers met een big 4 / A-merk consultancy achtergrond en onze WOW-Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn. En als je wilt, kan je aan de slag gaan met interim- en adviesopdrachten. En als je partner wilt worden, gaan we daar mee aan de slag. Zo geef je zelf sturing aan je leven en loopbaan.

Verder hebben wij geen vacatures. Wij geloven dat het werk vanzelf volgt als je de juiste mensen hebt. Daarom nemen wij iedere investment management professional aan die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. Dat zorgt voor de perfecte match en ruimte in de planning.

En, last but not least, wij koesteren jouw werk-privé balans. Jij bepaalt dus zelf hoeveel uren je maakt. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Het proces, onze functieniveaus en onze sectoren
Wij leren jou graag kennen en geven je de ruimte om te bepalen wie je spreekt. Tijdens onze kennismaking ontmoet je 3 tot 4 mensen uit het team, meestal verdeeld over 2 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Zodra het van beide kanten duidelijk is dat er een match is, dan gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en in welke rol je start. Wij hebben vijf functieniveaus (associate, senior associate, assistant manager, manager en partner). Het niveau waarop je start, wordt bepaald door jouw ervaring en eigen ambitie.

Q-Concepts is in meerdere sectoren actief. De meeste audit en interim finance klanten zitten in de sectoren: MKB (oa retail, food, fashion, agro, productie en handel), healthcare, woningcorporaties en non-profit (oa stichtingen, verenigingen en gemeenten). De meeste advies klanten zijn investment management bedrijven. Je kan bij ons kiezen of je in 1 of meerdere sectoren werkzaam wil zijn.

Heb jij het Q-DNA of meer weten?
Neem dan contact op met Anne Boer via 06-53953972 / anne.boer@q-concepts.nl of Juliette de Gouw via 06-82112054 / juliette.de.gouw@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Investment Management Specialist

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij houden van ruimte in de planning, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken het hele jaar door ruimte voor professionals die in de teamopbouw passen en het Q-DNA hebben.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord of Interviews met Q-ers. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit - Private Companies

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB (oa Food, Retail, Fashion en Agro)
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Assistant Manager Audit - Healthcare

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 4 tot 6 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit - Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

 • Poststraat 8
 • 6135 KR Sittard

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!