Financial Controller
Kun jij professioneel-kritische accountants meenemen in (verdere) verbetering van hun eigen finance afdeling?

Wat ga je doen
De functie is een combinatie van hands-on lekker met de cijfers bezig zijn als wel het opstellen en ontwikkelen van rapportages en processen om de organisatie op een hoger niveau te brengen. Je zorgt samen met collega’s voor het bijhouden en verbeteren van de volledige financiële- en projectadministratie en de onderliggende processen bij een groeiende organisatie. Je verzorgt tijdig en adequaat de diverse aangiftes. Je zorgt voor doorbelastingen tussen de entiteiten van de groep en ziet de samenhang daartussen. Je geeft via heldere, periodieke rapportages aan hoe de organisatie en teams presteren. Je zorgt voor het verder professionaliseren en digitaliseren van de financiële- en projectadministratie en managementrapportages. Je ondersteunt de directie met het besturen en beheersen van de organisatie.

Wat vragen wij
Als Financial Controller breng je de volgende mee:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • > 2 jaar ervaring als financial controller of vergelijkbare functie;
 • Ervaring binnen accountancy is een pre;
 • Professioneel-kritisch, klantgericht, gestructureerd en gericht op verbetering;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open en nuchtere houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Zaken waar we ook op zullen letten: > 5 jaar ervaring met financiele administraties, ervaring met managementrapportages, ervaring met analyseren van bijzonderheden en herinrichten van processen, ervaring met verder automatiseren van finance en aanpalende processen, ervaring met projectadministratie, analytisch vermogen, flexibiliteit en ambitie. 

Het team
Je komt terecht in het team backoffice. Het team bestaat uit 7 professionals. Het team faciliteert onze eigen organisatie met diverse zaken, onder andere om in control te zijn en diverse verbeteringen in de financiële administratie en de stuurinformatie te realiseren.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week. Het vaste salaris is marktconform. Wij bieden een jaarcontract met het vooruitzicht van een vaste aanstelling. De standplaats is Den Bosch. Een assessment maakt onderdeel uit van het proces om te kijken of we bij elkaar passen. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, competenties en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Wij doen het anders
Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur, mede gevormd door onze Brabantse roots. Maar je ziet het ook in onze structuur. We werken met senior professionals, zodat je met je eigen klanten aan de slag kunt gaan en niemand hoeft te begeleiden.

We zijn met 100 gepassioneerde professionals die vanuit 5 vestigingen werken en groeien sterk. Wij zetten jou en je ontwikkeling centraal. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, bepaal je zelf en hangt af van de verantwoordelijkheid die je wilt pakken (en niet van je uren of een titel). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers met een big 4 achtergrond en onze WOW Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn.

En, last but not least, wij koesteren jouw werk-privé balans. Jij bepaalt dus zelf hoeveel uren je maakt. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Heb jij het Q-DNA?
Neem dan contact op met onze recruiter Juliette de Gouw op nummer 06-82112054 (bellen of WhatsApp), via LinkedIn of recruitment@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam).

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Financial Controller

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een vaktechnisch overleg, een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Geen vacatures, wel alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij hebben geen vacatures, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken plek voor iedere professional die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. En ruimte in de planning vinden eigenlijk wel prettig.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB, Food, Retail en Fashion
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Manager Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen accountancy

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB, Retail, Food en Fashion
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Meer tijd om muziek te maken, zegt Jannemieke!

gepubliceerd op 15 oktober 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

 • Australiëlaan 9
 • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!