Senior Manager / Partner Healthcare te Amsterdam of Rotterdam
Ons team Healthcare is flink gegroeid en heeft ondertussen haar naam in de sector gevestigd. De klanten worden landelijk bediend vanuit de kantoren Den Bosch, Arnhem en Maastricht. Het past bij onze strategie om verder te groeien en regionaal aanwezig te zijn. Daarom zoeken wij een ondernemende accountant met healthcare kennis, om vanuit Amsterdam of Rotterdam verder te bouwen aan de healthcare propositie en portefeuille in de Randstad. In het begin word je onderdeel van het bestaande healthcare team. Dit om kennis op te bouwen van de Q-organisatie, de teams en professionals en het kwaliteitsstelsel. Van daaruit krijg je de mogelijkheid om je eigen team en portefeuille te gaan opbouwen. Je krijgt de kans om partner te worden indien je dit ambieert, en je wordt hierbij waar nodig ondersteund en gefaciliteerd vanuit het bestaande team. Wil jij meebouwen aan de healthcare propositie en het gezicht van Q-Concepts worden in de regio Randstad? En houd je van ondernemen en het meebouwen aan een ambitieuze en groeiende organisatie, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Lees dan verder of neem contact op met onze recruiter Clemens van der Werf.

Wat ga je doen
Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je bent (eind)verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de controle van de jaarrekening. Jouw bevindingen bespreek je met de klant en het controle-team, en waar nodig intern met vaktechniek, compliance of risk management. Je werkt binnen het healthcare team en bedient overwegend klanten in die sector (voornamelijk zorginstellingen). En je laat zien dat jij je bewust bent van het publiek belang van onze werkzaamheden. Maar wat is dan eigenlijk anders bij ons? Je werkt in hechte en zelfsturende teams en bedient klanten met een team van senior professionals. Daarnaast werk je in een omgeving met senior professionals, waardoor je makkelijk kunt sparren en snel zaken kunt afstemmen, met als voordeel dat je er niet alleen voor staat en relatief snel kunt reageren op vragen van klanten of issues die spelen. Binnen Q-Concepts is hierdoor veel kennis en ervaring snel beschikbaar. Je krijgt daarnaast veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap. Je maakt klanten en medewerkers blij, je bouwt de portefeuille uit, je neemt nieuwe mensen aan. Zo bouw je aan de groei van Q-Concepts. Verder zorg je voor kwaliteit, ben je bezig met innovatie, mobiliseer jij je netwerk en word je het gezicht van Q-Concepts in de regio. Verder werk je vanuit een andere filosofie en een informele cultuur. Daardoor sta je dichtbij je klant en ben je onderdeel van het controle-team.

Wat vragen wij
Als Kartrekker Healthcare Randstad breng je het volgende mee:

 • Een RA-titel en >10 jaar ervaring binnen audit / accountancy;
 • Ervaring bij top 5 accountantskantoor is een pre;
 • Ervaring binnen Healthcare;
 • In staat om voorop te lopen in vaktechniek;
 • Ambitie om klanten blij te maken en nieuwe klanten te verwerven;
 • Kwaliteiten om team en/of vestiging aan te sturen en te inspireren;
 • Competenties: integer, deskundig, commercieel vermogen en netwerker;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open en nuchtere houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week. Het vaste salaris wordt in overleg vastgesteld en is passend bij de rol. Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Doorgroeimogelijkheden naar partner zijn ruimschoots aanwezig. Wij bieden een vaste aanstelling, met daarbij alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie. Omdat je veel naar klanten zult gaan, stellen wij een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Wij doen het anders

Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur en bedrijfsfilosofie. Maar het is ook concreet verankerd in onze structuur en bedrijfsmodel. We werken met senior professionals in zelfsturende teams, het credo is ‘werken zoals je wil’ op basis van je eigen ambities. 

We zijn met 115 gepassioneerde professionals en groeien sterk. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, hangt af van de verantwoordelijkheid die je pakt (en niet enkel van je vlieguren). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers met een big 4 achtergrond en onze WOW-Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn. En als je wilt, kan je aan de slag gaan met interim- en adviesopdrachten. En als je partner wilt worden, gaan we daar mee aan de slag. Zo geef je zelf sturing aan je leven en loopbaan.

Verder hebben wij geen vacatures. Wij geloven dat het werk vanzelf volgt als je de juiste mensen hebt. Daarom nemen wij iedere audit professional aan die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. Dat zorgt voor de perfecte match en ruimte in de planning.

En, last but not least, wij zetten jou centraal en laten je werken zoals je wil. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Het proces, onze functieniveaus en onze sectoren
Wij leren jou graag kennen en geven je de ruimte om te bepalen wie je spreekt. Tijdens onze kennismaking ontmoet je 3 tot 4 mensen uit het team, meestal verdeeld over 2 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Zodra het van beide kanten duidelijk is dat er een match is, dan gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden en in welke rol je start. Wij hebben vijf functieniveaus (associate, senior associate, assistant manager, manager en partner). Het niveau waarop je start, wordt bepaald door jouw ervaring en eigen ambitie.

Q-Concepts is in meerdere sectoren actief. De meeste audit klanten zitten in de sectoren: MKB (oa retail, food, fashion, agro, productie en handel), healthcare, woningcorporaties en non-profit (oa stichtingen, verenigingen en gemeenten). Je kan bij ons kiezen of je in 1 of meerdere sectoren werkzaam wil zijn.

Heb jij het Q-DNA of meer weten?
Neem dan contact op met Micha van Arkel via 06-46895048 / micha.van.arkel@q-concepts.nl of Clemens van der Werf via 06-13841010 / clemens.van.der.werf@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet meteen, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam).

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Senior Manager - Partner Healthcare Randstad

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij houden van ruimte in de planning, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken het hele jaar door ruimte voor professionals die in de teamopbouw passen en het Q-DNA hebben.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord of Interviews met Q-ers. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit - Private Companies

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB (oa Food, Retail, Fashion en Agro)
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Assistant Manager Audit - Healthcare

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 4 tot 6 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit - Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

 • Poststraat 8
 • 6135 KR Sittard

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!