Senior Manager / Partner Interim & Advies CFO Advisory
Houd je van voorop lopen, ondernemen en meebouwen aan een groeiende organisatie? En snap je goed wat een CFO of CEO beweegt? Lees dan verder of bel met onze recruiter Clemens van der Werf

Waarom deze plek
Ons team Interim & Advies timmert flink aan de weg. De klanten worden landelijk bediend vanuit het kantoor in Den Bosch. Het past bij onze strategie om verder te groeien en regionaal aanwezig te zijn. Daarom zoeken wij een ondernemende accountant met passie voor het MKB, om vanuit onze vestiging Amsterdam of Rotterdam verder te bouwen aan de CFO Advisory propositie en Interim & Advies portefeuille in de Randstad. In het begin word je onderdeel van het bestaande Interim & Advies team. Dit om kennis op te bouwen van de Q-organisatie, de teams en professionals en het kwaliteitsstelsel. Van daaruit krijg je de mogelijkheid om je eigen team en portefeuille te gaan opbouwen. Je krijgt de kans om partner te worden indien je dit ambieert, en je wordt hierbij waar nodig ondersteund en gefaciliteerd vanuit het bestaande team.

Wat is CFO Advisory
CFO Advisory Services houdt in dat wij op flexibele basis de CFO-rol binnen de organisatie van de klant invullen. Tijdens uitdagende periodes helpen wij MKB-organisaties verder. Wij voorzien in tijdelijke en schaalbare versterking van de financiële positie. Wij adviseren organisaties op strategisch en operationeel vlak en begeleiding bij koop- en verkooptrajecten via de volgende diensten: Finance-as-a-service en Transaction support-as-a-service.

Wat ga je doen
Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je bent bezig met grote, complexe transformaties, financiële procesverbeteringen, omvangrijke financiële systeemimplementaties en veranderprogramma’s van de financiële functie. Je past je kennis van de financiële sector en bedrijfsontwikkeling toe. Je gebruikt je interne en externe netwerk. Je hanteert een pragmatische manier van werken waarbij het belang van de klant voorop wordt gesteld. Samen met de klant kom je tot de beste oplossingen. Je begrijpt de exacte impact van veranderingen en verstoringen, maar daarnaast beschik je over het vermogen om strategische of conceptuele perspectieven te creëren. Wat is anders bij ons? Je werkt in hechte en zelfsturende teams en in een omgeving met senior professionals. Daardoor is er veel kennis en ervaring beschikbaar. En je krijgt veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap. Je maakt deze klanten en medewerkers blij, je bouwt de portefeuille uit en je neemt nieuwe mensen aan. Zo bouw je aan de groei van het team en aan de ontwikkeling van jezelf. Verder zorg je voor kwaliteit, ben je bezig met innovatie, mobiliseer jij je netwerk en word je het gezicht van CFO Advisory in de regio.

Wat vragen wij
Als Kartrekker CFO Advisory breng je het volgende mee:

• Een RA-titel en >10 jaar ervaring binnen accountancy;
• Achtergrond bij top 5 accountantskantoren is een pre;
• Ervaring als CFO binnen bedrijfsleven (bij voorkeur MKB);
• In staat om klanten blij te maken en nieuwe klanten te verwerven;
• In staat om een team aan te sturen en te inspireren;
• Competenties: deskundig, klantgericht, commercieel vermogen en netwerker;
• Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week. Het vaste salaris wordt in overleg vastgesteld en is passend bij de rol. Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Bij bewezen succes is doorgroei naar partner mogelijk. Wij bieden een vaste aanstelling. Omdat je veel naar klanten zult gaan, stellen wij een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, competenties en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Wij doen het anders
De adviseurs en interim professionals van Q-Concepts staan voor samenwerken. Waarde toevoegen door nauw bij elkaar betrokken te zijn, mét de klant! Wij zijn bereid dieper te graven en verder te denken buiten de kaders van de opdracht, verwachtingen te overtreffen. Onze adviseurs zijn dedicated en werken van binnenuit bij de klant. Niet alleen om rapporten op te leveren, maar om kansen te creëren.

We zijn met 100 gepassioneerde professionals, werken vanuit 5 vestigingen  en groeien sterk. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, hangt af van de verantwoordelijkheid die je pakt (en niet van je vlieguren of een titel). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers met een big 4 achtergrond en onze WOW-Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn. Als je wilt, kan je aan de slag met interim- en adviesopdrachten. En als je partner wilt worden, dan gaan we jou daarmee ondersteunen. Zo geef je zelf sturing aan je eigen loopbaan.

En, last but not least, wij koesteren jouw werk-privé balans. Want wij geloven dat als het met jou goed gaat, het met ons ook goed gaat. En wij geloven ook dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Heb jij het Q-DNA?
Neem dan contact op met onze recruiter Clemens van der Werf op nummer 06-13841010 (bellen of WhatsApp), via LinkedIn of recruitment@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet meteen, laten we eerst maar eens kennismaken op 1 van onze vestigingen (Rotterdam of Amsterdam).

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Senior Manager - Partner Interim & Advies CFO Advisory

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Geen vacatures, wel alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij hebben geen vacatures, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken plek voor iedere professional die in de teamopbouw past en het Q-DNA heeft. En ruimte in de planning vinden eigenlijk wel prettig.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit - Private Companies

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB (oa Food, Retail, Fashion en Agro)
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Assistant Manager Audit - Healthcare

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 4 tot 6 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit - Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Geen normatieve aantallen, maar focus en toewijding!

gepubliceerd op 3 februari 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

 • Poststraat 8
 • 6135 KR Sittard

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!