Senior Manager / Aspirant Partner Private Companies te Den Bosch
Houd je van voorop lopen, ondernemen en meebouwen aan een groeiende organisatie? En snap je goed wat een CFO of CEO beweegt? Lees dan verder of bel met onze recruiter Clemens van der Werf

Waarom deze plek
Als gevolg van aanhoudende groei zoeken wij voor onze vestiging te Den Bosch een ondernemende accountant voor het segment private companies. Binnen Q-Concepts is dat een diverse klantengroep van middelgrote en grote MKB bedrijven. Je krijgt de kans om in de regio een eigen audit-team en klantenpakket neer te zetten. En je krijgt de kans om partner te worden. Wil jij deze kar trekken en het gezicht van Q-Concepts worden? En houd je van ondernemen en meebouwen aan een groeiende organisatie? Lees dan verder of neem contact op met onze recruiter Clemens van der Werf.

Wat ga je doen
Vakinhoudelijk ga je doen wat je gewend bent. Je bent (eind)verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de controle van de jaarrekening en interne beheersingsmaatregelen. Jouw bevindingen bespreek je met de klant en het controleteam. Je werkt binnen MKB (oa retail, food, fashion, agro, productie en handel). En je laat zien dat jij je bewust bent van het publiek belang van onze werkzaamheden. Wat is anders bij ons? Je werkt in hechte en zelfsturende teams en in een omgeving met senior professionals. Daardoor is er veel kennis en ervaring beschikbaar. En je krijgt veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap. Je start met een portefeuille en een team van senior professionals. Je maakt deze klanten en medewerkers blij, je bouwt de portefeuille uit, je neemt nieuwe mensen aan. Zo bouw je aan de groei van Q-Concepts. Verder zorg je voor kwaliteit, ben je bezig met innovatie, mobiliseer jij je netwerk en word je het gezicht van Q-Concepts in de regio. Je werkt vanuit een andere filosofie en een informele cultuur. Daardoor sta je dichtbij je klant en ben je onderdeel van het controleteam.

Wat breng je mee
Als Kartrekker PC Den Bosch breng je het volgende mee:

 • Een RA-titel en > 10 jaar ervaring binnen accountancy
 • Achtergrond bij top 5 accountantskantoren;
 • Ervaring binnen MKB;
 • In staat en bereid bijdrage aan vaktechniek te leveren;
 • In staat om klanten blij te maken en nieuwe klanten te verwerven;
 • In staat om team en/of vestiging aan te sturen en te inspireren;
 • Competenties: integer, deskundig, commercieel vermogen en netwerker;
 • Q-DNA.

Het Q-DNA is te omschrijven als een open houding, die gericht is op kwaliteit, positieve energie en samenwerken, met aandacht en liefde voor het vak, klanten en collega’s en de wil om prestatie met plezier te combineren.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 40 uur per week. Het vaste salaris wordt in overleg vastgesteld en is passend bij de rol. Het variabele deel is afhankelijk van je performance en kan jouw vaste salaris aanzienlijk verhogen. Bij bewezen succes is doorgroei naar partner mogelijk. Wij bieden een vaste aanstelling. Omdat je veel naar klanten zult gaan, stellen wij een leaseauto ter beschikking. Als modern werkgever geven wij volop ruimte voor flexibiliteit en thuiswerken. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van kennis, competenties en loopbaan, onder meer door coaching en opleidingen. Wij zijn ook een erkende PE-instelling.

Wij doen het anders
Q-Concepts is een accountantskantoor dat het anders durft te doen. Dat voel je meteen aan onze informele cultuur en bedrijfsfilosofie. Maar het is ook concreet verankerd in onze structuur en bedrijfsmodel. We werken met senior professionals in zelfsturende teams, het credo is ‘werken zoals je wil’ op basis van je eigen ambities.

We zijn met 115 gepassioneerde professionals en groeien sterk. Dit biedt jou volop mogelijkheden te kiezen voor de carrière die bij jou past. Welke functie je hebt of welke groei je doormaakt, hangt af van de verantwoordelijkheid die je pakt (en niet enkel van je vlieguren). Voor jouw ontwikkeling kan je gebruik maken van de ondersteuning door partners en managers met een big 4 achtergrond en onze WOW-Academy. WOW staat voor Waarderen, Ontwikkelen en Welzijn. Zo geef je zelf sturing aan je eigen loopbaan.

En, last but not least, wij zetten jou centraal en laten je werken zoals je wil. Want als het met jou goed gaat, gaat het met ons ook goed. En wij geloven dat als jij de rol pakt die het beste past, kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen een automatisch gevolg zijn. En dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Heb jij het Q-DNA of meer weten?
Neem dan contact op met Thijs van de Schans via 06-30366989 / thijs.van.de.schans@q-concepts.nl of Clemens van der Werf via 06-13841010 / clemens.van.der.werf@q-concepts.nl. Een CV of motivatiebrief hoeft niet meteen, laten we eerst maar eens kennismaken op onze vestiging te Den Bosch.

Tijdens de kennismaking ontmoet je 3 tot 4 mensen uit het team en heb je invloed op wie je spreekt. De gesprekken plannen we op 2 momenten. En zodra het van beide kanten duidelijk is dat er een match is, dan gaan we in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Interessant voor jou of wil je meer weten?

Neem contact op met Clemens onze recruiter.

Sluiten

Bel mij over de vacature: Senior Manager - Partner Private Companies Den Bosch

Werken in Audit?

Jij gaat pas vliegen als jij jezelf kunt zijn. En als jij collega's hebt die jou en de klant beter willen maken. Onze accountants zijn ervaren audit professionals, veelal met een Big 4 achtergrond. Wil jij ze ontmoeten? Of wil je weten wat Q-Concepts zo bijzonder maakt? Kijk dan verder op deze pagina of lees wat Q-ers vertellen. Of loop eens binnen bij een workshop of een kantoorborrel.

Het Q-DNA

Het Q-DNA staat voor Kwaliteit, Liefde voor het Vak en Positieve energie. Met onze deskundigheid in de audit, het werken als hecht team en onze betrokkenheid onderscheiden wij ons. Wij koesteren een niet-hiërarchische en informele cultuur en zijn gericht op kwaliteit, samenwerken en zelfsturende teams. Wij hebben vooral ervaren mensen in huis, wat een groot voordeel is voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt dit voor een efficiënt controleproces. Q-ers houden van vrijheid, zij willen zelf bepalen hoe, wanneer en hoeveel ze werken. En of ze interim-opdrachten willen doen naast audit-werk. Plezier en balans vinden we net zo belangrijk als presteren. Daarom kiezen collega's bewust voor een stap naar onze organisatie, waardoor we stabiele en hoogwaardige teams hebben. Wil je weten of wij bij elkaar passen, doe dan de Q-DNA test!

Alle ruimte voor professionals met het Q-DNA

Wij houden van ruimte in de planning, ook dat maakt ons anders. Wij geloven dat het werk vanzelf komt als je de juiste mensen hebt. Anders gezegd, wij maken het hele jaar door ruimte voor professionals die in de teamopbouw passen en het Q-DNA hebben.

Wil je weten welke functies wij hebben, kijk dan bij onze functies. Wil je lezen wat Q-ers vertellen, kijk dan bij Q-ers aan het woord of Interviews met Q-ers. Wil je onze mensen ontmoeten of een keer deelnemen aan een workshop, kijk dan hier voor de mogelijkheden!

Wij ontwikkelen RA's

Q-Concepts biedt jou een inspirerende werkomgeving, waarin je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Jouw kennis laten we groeien door vaktechnisch overleg, PE-sessies en een Summerschool. Het Cedeo erkent Q-Concepts als opleidingsinstelling. Wij helpen je dus aan een goed PE-portfolio. En ben je onderweg om Register Accountant te worden? Dan zorgen wij dat jij de eindstreep haalt. Verder maken wij jou een (nog) betere accountant door mentoring, jobcoaching en een programma voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij schenken wij aandacht aan thema’s als leiderschap, persoonlijke effectiviteit, interim-opdrachten en loopbaanontwikkeling. En heb je ambitie om partner te worden, dan gaan wij jou daarin ondersteunen. Verder maken wij voor persoonlijke- en teamontwikkeling gebruik van Insights Discovery en Situationeel Leidinggeven. Daar hebben wij een geaccrediteerde coach voor in huis.


Manager Audit - Private Companies

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: MKB (oa Food, Retail, Fashion en Agro)
 • Gewenste ervaring: 5 tot 10 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Assistant Manager Audit - Healthcare

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Healthcare
 • Gewenste ervaring: 4 tot 6 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Senior Associate Audit - Woningcorporaties

 • Locatie: Den Bosch, Rotterdam, Sittard, Arnhem en Amsterdam
 • Branche: Woningcorporaties
 • Gewenste ervaring: 3 tot 4 jaar binnen audit

Bekijk deze functie

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Slim werken, het goede doen en samen lol maken, zegt Paul

gepubliceerd op 13 april 2021

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

Rotterdam

 • Rivium Boulevard 224
 • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Sittard

 • Poststraat 8
 • 6135 KR Sittard

Arnhem

 • Vossenstraat 6
 • 6811 JL Arnhem

Amsterdam

 • Burgemeester Stramanweg 101
 • 1101AA Amsterdam
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!