Q-Concepts wordt door beroeps- en belangenverenigingen gezien als het accountantskantoor van de toekomst.
Wij kennen een unieke aanpak, die wezenlijk verschilt van andere kantoren. Wat ons zo uniek maakt?​

Senior Professionals

Onze professionals en adviseurs hebben de nodige vlieguren gemaakt, veelal binnen Big4 kantoren. 65% van onze populatie is Register Accountant, Register EDP-Auditor of Accountant Administratieconsulent (RA/RE/AA). Zij hebben aan één woord genoeg en spreken uw taal. U merkt dit direct aan de korte doorlooptijd en de kwaliteit van onze diensten. Ons lage verloop (<5%) zorgt voor stabiele teams, immers onze professionals kiezen bewust voor ons concept.

Sparringpartner

Om optimaal voeling te houden met de dagelijkse praktijk vervullen onze professionals ook interim en advies posities in het bedrijfsleven. Hierdoor zijn zij dé perfecte sparringpartner. U wordt hands-on bijgestaan door onze professionals met sectorkennis van binnenuit. Zo bieden wij direct meerwaarde voor uw organisatie.
Uiteraard houden wij ons aan de regels rondom de Verordening inzake de onafhankelijkheid (ViO).

Scherp in kosten

Onze ervaren professionals realiseren korte doorlooptijden en leveren een hoge kwaliteit. Wij houden onze overhead laag en geven u volledig inzicht in onze prijsopbouw. Ons credo: niet afgesproken is niet gefactureerd!

Hoge betrokkenheid

Q-Concepts staat voor persoonlijke aandacht. De partner- en manager betrokkenheid bij ons is groot. Dat is het voordeel van werken met senior professionals met relatief kleine klantportefeuilles. Wij werken met passie om u kwaliteit te leveren en vervullen een rol als uw sparringpartner. Onze rol als kennispartner vervullen wij pro-actief; wij delen best practices en stellen ons partnernetwerk in de keten aan u beschikbaar.

Carrière

Wegens continue groei zoeken wij in heel Nederland professionals die ons team willen komen versterken.

Actueel

Klanten moeten mij als eerste bellen, zegt Arnoud

gepubliceerd op 25 maart 2020

Onze trots

Iedere dag werken wij keihard aan klanttevredenheid en kwalitatieve- en persoonlijke groei.

Den Bosch

  • Reitscheweg 45
  • 5232 BX 's-Hertogenbosch

Rotterdam

  • Rivium Boulevard 224
  • 2909 LK Capelle aan den IJssel

Maastricht

  • Australiëlaan 9
  • 6199 AA Maastricht-Airport

Arnhem

  • Vossenstraat 6
  • 6811 JL Arnhem
Maak kennis met Q-Concepts. Doe de DNA test!

Zeker in onzekere tijden.

Het zijn bijzondere tijden die de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Voor u, voor ons, voor iedereen. Natuurlijk heeft de gezondheid van u en uw naasten prioriteit. We wensen u daar dan ook veel sterkte en wijsheid bij. Dat deze periode ook de nodige economische impact gaat hebben, is duidelijk. Het effect zal per branche verschillen en niemand kan exact inschatten wat er op korte en langere termijn gaat gebeuren. Hoe dan ook kunnen we het ons voorstellen dat u zorgen en vragen heeft. Zoals altijd staan wij voor u klaar om mee te denken en onze expertise in te zetten als dit nodig mocht zijn. Weet dat wij er voor u zijn, zeker in deze onzekere tijden.